USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçının ardından

Spor Toto Süper Lig’in 19'uncu haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Mücadelenin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer, açıklamalarda bulundu.  

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçının ardından
25-12-2021 23:32

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı oyunun galibi olduklarını ancak skoru alamadıklarını belirterek, “Ligin en düzenli takımlarından biriyle bugün karşılaşacağımızı biliyorduk. İki takımın da planları ortada hem defans hem atılım vardı. Bunları baş döndürücü akıllıcasına uygulayarak akıntı ettik meydan içinde. Oyunun şişman bölümünde rakip bizi karşılamada hal bulamayınca bambaşka formasyona geçti, kılıç oyunun zarfında bambaşka biçimlenme denedik. Oyun kendisine bütününde direkten dönenler var, rakibe baş döndürücü birlikte tomar okazyon vermeme var, projeler ve dayanak var. Oyun kendisine kazandık ancak nüsha kendisine kazanamadık. Bugün sahada savunmanın merkezi evvel kat taraf yana oynadı, bence baş döndürücü da elleme oynadılar. Kenar oyuncularımız yok. Djaniny elinden geleni hazırlamaya çalışıyor, yaşam iç ılımlı meydan oyuncusu ve kenarda kullanıyoruz. Hamle şanslarımız birlikte tomar bulunmayan ancak ona karşın oyuncular, oyunun adına sabık seneden bu yana adına koya koya ehil çıkarak hakeza birlikte takıma huzur akıbet anne denli kazanmayı da, atağı da savunmayı da zorlayarak yaptılar. Bütün oyuncularımı kutlama ediyorum. Beraberlik bu işin zarfında var. Yolumuza bitmeme edeceğiz. Bir hafta açıklık var, sonraları küme gene başlıyor. Ara bulunmayan kabil evvel yarıyı bitirdik ancak tarz bitmeme edecek. İlk yarıda baktığımda nice şeyi adına koyarak bitmeme fail birlikte Trabzonspor var. Taraftarımıza teşekkürname ediyorum. Harika halde stadı doldurdular ve bizlere dayanak verdiler. Bu desteğini götürümlü halde savunmada da hücumda da artı kendisine bizlere verdikleri sürece ceplerimiz baş döndürücü dolu, hile da gelişiyor. Rekabeti artıracak nakil çalışmalarımızı da yapıyoruz. Çünkü bugün etap meydana getirecek birlikte tomar şansımız yoktu. Ona karşın hile üstünlüğü bizdeydi. İyi birlikte takıma huzur oynadık” dedi.

"TRONDSEN’İN BİLEĞİNDE BURKULMA VAR"

Maçta pot nâkil Trondsen’in vaziyeti ve Türkiye Kupası hazırlıklarıyla ilgilendiren suali cevap veren Avcı, “Bugün maçımızı oynadık, ferda antrenmanımız var. Türkiye Kupası da Trabzonspor’un hedeflerinden birisi. Onun planlamasını elan yapmadım. Anlık maçı düşündüm. Trondsen’in bileğinde burkulma var. Yarın MR’dan sonraları anlaşılan olacak. Penaltı pozisyonuyla ilgili, biliyorsunuz ki hakemle ilgilendiren baş döndürücü bilinçlilik konuşmuyorum. Oralara asma kalamayız. Oralara asma kalırsam ego hepsi kaçırırım, onun düşüncesince istimara yapmayayım” niteleyerek konuştu.

"3 TANE OYUNCU İHTİYACIM VAR"

Transfer planlaması huzur bilim verici Abdullah Avcı, “Talihsiz halde ikinci aykırı sakatlığı yaşıyoruz Gervinho ve Edgar Ie ile beraber. Bir kesici aciliyeti ortaya çıktı. Hüseyin Türkmen ve Denswil elleme oynadı. Vitor Hugo gelecek hafta sakatlıktan çıkar, Ahmetcan elleme gidiyor ancak yegâne elan deneyimli, bu yarışta olması gereken, nitelikli birlikte kesici üstünde çabucak çalışmaya başladık. Yönetimimizle de paylaşıyoruz. Devre arası transferleri hazırlop olmuyor. Bazen rakamlar, arada sırada tespitler çetince olmaktadır ancak koyu halde çalışıyoruz. Çok açık köşe oyuncusu eksikliğim var. Kenar, bek, stoper, 3 kıta aktör ihtiyacım var. Rekabeti ve kaliteyi artırabilmek önemli. Geçen hafta özek ılımlı sahada Berat ile Siopis oynadı. Bugün Marek ile Dorukhan başladı. Bu kalitede, rastgele mevkide bunu oluşturabilirsek önümüze o devir elan dosdoğru bakabiliyoruz. Orijinal mevkisinde oynayan oyuncularla da yolumuza sürdürmek isteriz. Bugün elden 1 benek kazandık. Harika birlikte 13 ay bitti. Bu güzellikleri taraftarımızın, nakil çalışmalarında yöneticilerimizin verdiği destekle, kentin birlikte halis muhlis kendisine artı erke olmasını istiyorum. Zaman devir dalgalanmalar he ancak bugün Trabzonspor tarihinde baş döndürücü dobra anlamış olur yaşanıyor. Lütfen buna artı kendisine dayanak olalım” halinde konuştu.

İkinci devir düşüncesince beklentisini değerlendiren Avcı, “Oyun gelişerek gidecek. Takım ruhu ve dengesi olacak. Taraftarımızla bu arada savunmayı, atağı bu arada karşılayıcı takımla yıl sonu horonu da bu arada oynayacağız” ifadelerini kullandı.

ERDİNÇ SÖZER: NORMAL BİR SONUÇTU

Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer maç sonu icra ettiği açıklamada, “Beklediğimiz kabil birlikte maç oldu. Mücadeleciydi. İki kol da oyunu on paralık özgülemek istemedi, yengi düşüncesince oynadı. Biz bugün maçı doğrultmak istedik. Bence ikinci nısıf elan açık ve dobra başladık. Topa ehil çıktık, pozisyonlar yakaladık. Bazı pozisyonları elan açık oynasaydık elan dobra pozisyonlar çıkartabilirdik. Sonuçtan dü takımın da kıvançlı olması lazım. Bu savaşımcı maçtan alışılagelen birlikte sonuçtu” dedi.

"HAKEM dosdoğru KARAR VERDİ"

Maçın 77'nci çabucak Hasan Ali Kaldırım’ın girmiş olduğu konumu değerlendiren Sözer, “Gayet normal. O pozisyonlarda ümit normal. Biz gene baktık. Hakem hakkıyla akıllıcasına değişmeyen verdi. Hasan hepsi çarpmak istiyor. Kolu topa değiyor. O mevzuda hakkıyla akıllıcasına birlikte değişmeyen verdiler” halinde konuştu.

"VİSCA’YA İSTEKLER VAR"

Sözer, Başakşehirli aktör Visca’nın Trabzonspor’a transferiyle ilgilendiren yöneltilen suali ise “Ben birlikte bilinçlilik diyemem. Bizim düşüncesince baş döndürücü giranbaha birlikte oyuncu. İstekler mevcut ancak şu anda birlikte evolüsyon yok” halinde cevapladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler