USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

SunExpress’ten kış sezonunda yeni rotalar

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın eş kuruluşu SunExpress, 2021/2022 kış sezonunda pervaz ağını yeni destinasyonlarla genişletmeye bitmeme ettiğini duyurdu.

SunExpress’ten kış sezonunda yeni rotalar
28-09-2021 10:35

Merkezi Antalya’yı hem iç aynı zamanda aut hatlarda aracısız tarifeli seferlerle en bir tomar noktaya bağlayan havayolu SunExpress, bu kış Saarbrücken ve Nürnberg uçuşlarına bitmeme ederken, Almanya hattındaki en yeni rotası Bremen’e uçuşlarına yeni kış sezonunda da bitmeme edeceğini duyurdu.

Kış programı kapsamında Antalya’dan Paris, Brüksel, Kopenhag, Budapeşte, Varşova ve Katoviçe kadar Avrupa’nın sağlam aşırı destinasyona pervaz sunan SunExpress, Antalya’dan Amsterdam’a gökçe edebiyat bulunduğu kadar kış sezonu süresince da haftada dü el uçmaya bitmeme ediyor. Havayolu başkaca yılbaşı sezonunda Londra ve Manchester uçuşlarını da sürdüreceğini açıkladı.

YENİ İÇ HAT NOKTASI: MARDİN

Bu yaz süregelen Hatay ve Malatya seferleri de müdahale edinmek neredeyse yeni kış sezonunda Antalya’dan iç hatlarda toplamda 11 noktaya pervaz sunan SunExpress, 14 Ocak 2022 bakımından cuma namazı ve alışveriş günleri edinmek neredeyse haftada 2 kez, yeni iç güzergâh noktası Mardin seferlerine başlıyor.

İZMİR’E YENİ DESTİNASYONLAR’LA KAPASİTE VE FREKANS ARTIŞI

SunExpress, bu kış aut hatlarda Almanya, Avusturya ve İsviçre güzergahındaki sağlam aşırı noktada pervaz sayısını arttırken Amsterdam, Brüksel, Paris de müdahale edinmek neredeyse İzmir’den toplamda 17 Avrupa şehrine aracısız pervaz düzenliyor. İzmir-Avrupa hattına Almanya’nın Bremen şehrini de ekleyen havayolu, Dortmund uçuşlarına yeni sezonda da bitmeme ediyor.

Kış programı kapsamında İzmir’den iç hatlarda toplamda 14 noktaya pervaz sunan SunExpress, 14 Ocak 2022 bakımından pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri edinmek neredeyse yeni iç güzergâh noktası Mardin’e haftada üç el akarsu düzenliyor.

ANADOLU ŞEHİRLERİ İLE AVRUPA ARASINDA 30’DAN FAZLA ROTA

SunExpress, kış sezonunda Almanya rotasında Düsseldorf seferlerini arttırıyor. Bu kış, Alman kenti ile Kayseri arasındaki uçuşları haftada 3’e ve Trabzon uçuşlarını ise haftada 2’ye çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni süregelen Zonguldak- Düsseldorf seferleri ise haftada 2 el yerine düzenlenmeye bitmeme ediyor. Havayolu ayrıca, yeni kış programı kapsamında Kayseri ile Münih ve Gaziantep ile Berlin ortada aracısız tarifeli seferlerine başlayacağını duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler