USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Sosyal medyada satılan sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat

Sosyal medya platformlarında fenomenler kabilinden tanıtılan sağlık ürünlerinin insanoğlu sağlığına dokuncalı olabileceğini ve ırak durulması icap ettiğini tamlayan Güzellik Uzmanı Seda Ozen, 'Sosyal medyada aşırı etkiliymiş kabilinden yayınlanan güzellik ve sağlık ürün

Sosyal medyada satılan sağlık ve güzellik ürünlerine dikkat
04-10-2021 10:44
Sosyal medya platformlarında fenomenler kabilinden tanıtılan sağlık ürünlerinin insanoğlu sağlığına dokuncalı olabileceğini ve ırak durulması icap ettiğini tamlayan Güzellik Uzmanı Seda Ozen, "Sosyal medyada aşırı etkiliymiş üzere yayınlanan güzellik ve sağlık ürünleri, aksi yönde cildinize dokunca verebilir" dedi.

Son yıllarda Türkiye'de pop bulunan biraz içtimai medya uygulamasında satılan güzellik ve sağlık ürünlerini dair uyarılarda mevcut Seda Ozen, Türkiye'de içtimai medya kullanımının artmasıyla acemi ve degaje ortak reklam pazarının oluştuğunu anlatım etti. Ozen, bu reklam pazarında arka oruçlu firmalarında arazi aldığını belirtti. Son yıllarda pop adına beğenilen içtimai medya uygulamalarında sık sık sağlık ve güzellik ürünlerinin tanıtılmış olduğu dile getiren Ozen, bir çok çok ürünün yararlı bulunduğunu ancak bu mamüllerin birlikte insanoğlu sağlığını tehlikeye atan mamüllerin de tanıtımlarda arazi aldığını vurguladı.

“ETKİLİ GÖSTERİLİP UCUZ FİYATTAN SATILIYOR”

Art oruçlu firmalara ilişik mamüllerin fenomenler kabilinden tanıtılarak son kullanıcıların yanıltıldığını anlatım fail Ozen "Ne efsus ki içtimai medya kullanıcıları, rastgele sabık gündüz acemi ve tatbikat mahsulat aramaya bitmeme ediyor. Bu mahsulat bir çok çok kat sağlık ve güzellik dair bulunan mahsulat oluyor. Kullanıcıların bulmuş olduğu ve izlediği mahsulat bir çok çok kat yürütüm evresinde işe yarıyormuş üzere görünüyor ve müşteri inandırma ediliyor. Ürünün adanmış linkine yönlendirilen kullanıcılar, ürünün fiyatının ehven olması dair doğrudan satın kabul etme girişiminde bulunuyorlar. Söz konusu ürünü deneyen kullanıcı, izlediği lansman videolarındaki üzere bulaşık alamayınca vaziyeti ayırt ediyor. Burada dokunca yalnızca bireyin cebinden çıkmıyor. Ayrıca haftalarca yahut aylarca beğenilen ürünün içeriğindeki maddeler bireyin başta cildine dokunca verebiliyor" sanarak konuştu.

SAÇ VE CİLT ÜRÜNLERİ EN ÇOK SATILAN ÜRÜNLER ARASINDA

Çoğu kullanıcının başta mıhlı saçlar ve hatasız ortak ten istediğini tamlayan Ozen, "Saç ve ten bakımına iri ortak hassaslık duyan kişiler, gördükleri ve sansasyonel olduğuna inandıkları mahsulat dolayısıyla iri ortak manzara kırıklığına uğruyor. Daha da önemlisi beğenilen ürün bireyin saçlarına ve cildine dokunca verebiliyor. Bu sebepten kılıç güzellik uzmanları adına bu mevzuda nice kat uyarıda bulunuyoruz. Satılan rastgele ürünün biçimsiz bulunduğunu söylemiyoruz yayıncı ki yekta şahısların arzularını kullanan arka oruçlu şirketler mevcut ve bu tip hallerde son daim hüsranla sonuçlanıyor. Her ürün biçimsiz olmasa da içtimai medyada satılan ürünlere değer edilmemelidir" sanarak konuştu.

ÜRÜNÜ TANITAN FENOMENLER ZARAR GÖRDÜ

Söz konusu ürünleri kullanan nice fenomenin dokunca gördüğünü anlatım fail Ozen, "Dünya gündemine mevrut nice avrat ve koca içtimai medya fenomeni vardı. Sağlıksız ortak biçimde müstahzar saç boyası kullanan ortak fenomenin suratı ağız ağıza şişti ve iyileşmesi kestirmece 15 – 20 gündüz sürdü. Pratik ortak biçimde yüzüne çil makyajı gerçekleştirmek talip ayrıksı ortak görüngü denemiş olduğu tatbikat ürün dolayısıyla yüzünde biraz maaş kalımlı yaralar oluştu ve markayı sorun etti. Daha bembeyaz saçlar düşüncesince tatbikat ve ehven şampuan deneyen ayrıksı ortak fenomenin ise saçlarında dökülmeler yaşandı. Kaşlarını kaybedenler, alerji olanlar ve hâlâ dayanıklı aşırı sağlık problemi canlı bildiğimiz veya bilmediğimiz insanoğlu var" ifadelerini kullandı.

“ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ ARAŞTIRIN “

Güzellik Uzmanı Seda Ozen, alınacak bulunan sağlık ve güzellik ürününde vatandaşların nelere dikkat edeceği anlamında de bilgelik verdi. Ozen, "Öncelikle ortak ürünü alacağımız zaman, yegâne ortak yerden bakmamalıyız, ürün dair meydana getirilen rastgele kıymetlendirme dikkate alınmalıdır. Örneğin, ortak saç ürünü alacaksınız ve bahis konusu ürünü kullandığınız da saçınızın 5 günde 10 santim uzadığı söyleniyor. Bunu ilmî açıdan da araştırmalıyız, ortak saçın 5 günde uzayabilmesi beklenen mü sanarak erişmek gerekir. Son adına ürünü incelerken yıldızlama sistemine dikkat etmekte kâr var. Bu sebepten 5 duru yorumlara evleviyet vermeyin. Öncelikle 1 duru yorumları okuyunuz ve hâlâ sonradan 3-4 duru yorumları okuyun. Çok ortak tomar 3-4 kuzey düzlük ortak ürün hâlâ inanılır ortak üründür. Çok ortak tomar 1 kuzey aldıysa o ürünü almaktan çekinin. Ayrıca markalar, insanlara ürünleri aldırtıyor ve 5 kuzey vermelerini söylüyor. Bu sebepten 5 yıldızların hepsine inanmamak gerekiyor. Analizlerime layıkıyla en güzel formül 3-4 duru yorumlara kilitlenmek ve 1 duru kıymetlendirme verenlerin hastalık 1 kuzey verdiğine dikkat etmek" sanarak konuştu.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler