USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rize ve Bitlis'te tahsile kar engeli

Rize'de kar yağışı dolayısıyla il genelindeki topu topu okullarda ve Bitlis özek ve ilişkin köylerde ferda öğrenime aralık verildiği bildirildi.

Rize ve Bitlis'te tahsile kar engeli
13-03-2022 19:44
Rize

Rize'de kar yağışı dolayısıyla il genelindeki kâffesi okullarda erte tahsile boşluk verildiği bildirildi.

Valilikten meydana getirilen mukayyet açıklamada, il genelinde bitmeme fail kar yağışı ve buna ilişkin risklerin değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve tuman vakası tehlikesi bulunduğu vurgulanarak, "İlimiz genelinde kâffesi resmi ve hususi esas eğitim ve lise kurumları, ahali eğitim merkezleri, hususi talim kursları, motorlu anahtar sığırtmaç kursları, muhtelif kurslar, hususi eğitim ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki sübvansiyon ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki kuvvetlendirme kurslarında eğitim talim faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi haset birlikte gündüz süreyle boşluk verilmesine değişmeyen verilmiştir." ifadelerine arazi verildi.

Açıklamada, mânialı ve gebe amme mensuplarının da erte yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı kaydedildi.

Bitlis'te tahsile kar engeli

Bitlis özek ve ilişkin köylerde dip kar dolayısıyla tahsile erte boşluk verildi.

Valilikten meydana getirilen açıklamada, negatif iklim koşulları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar dolayısıyla il merkezi ile ilişkin karye ve beldelerdeki kâffesi resmi ve hususi okullarda tahsile birlikte gündüz boşluk verildiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler