USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'

A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, şeb ezanı antrenmanı öncesinde konuştu. Her dü aktör da, Norveç maçında ellerinden geleni yaparak galibiyete gitmek istediklerini tabir etti.

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'
04-10-2021 23:59

Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak bulunan Norveç maçı öncesinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya süregelen A Milli Takım, hazırlıklarına da başlama verdi. A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, gece ezanı antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile meydana getirilen ilkin görüşmelerini anlatarak laflarına süregelen Ozan Tufan, “Kendisi eğitimlerden ilkin mental açıdan konuştu. Hocamızla tanıştık. İstediklerini söyledi, düşüncelerini aktardı. Samimi ortak müstevi vardı. Biz de ona asistan olmaya çalışacağız. En dobra halde elemeleri nite tamamlayabiliriz ona bakacağız. Bugünden itibaren iane etmeye çalışacağız. O da bizlere bilgilerini aktaracak. Tam ekipman olmadığımız düşüncesince taktiksel açıdan fikirlerini daha dile getirmedi. Taktikten ilkin mental yerine yaklaşımı vardı. Disiplini ön planda avlamak istiyor. Mental yerine herkesi alıştırmak istiyor. Şu anne derece bunları konuştuk” niteleyerek konuştu.

“Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor”

Son devirde yaşanmış bulunan düşme konusu için suali yanıtlayarak laflarına bitmeme fail Ozan Tufan, “Aslında bu halde geçilmek gerekiyor. Avrupa Şampiyonası'na kümeli ortak grubumuz var. 2016'nın arkası sıra Avrupa Şampiyonası'na gine iltihak başarısı gösterdik. Kötü ortak başarım sergiledik ancak sıkıca rakiplerimiz vardı. Dünya Kupası Elemeleri'ne de dobra başladık. mühim maçları kazandık. Belki yüz gösterilmedik ancak özlük oyunumuzu oynamaya çalıştık. Kötü ortak Hollanda maçı geçirdik. Bu mağlubiyetten sonraları kılıç de üzgünüz. İstemediğimiz ortak mağlubiyetti. Kaliteli ortak aktör grubu mevcut Hollanda'nın. Zor ortak maç olacağını bekliyorduk ve anca oldu. Avrupa Şampiyonası'ndan sonraları inişli yokuşlu durumumuz vardı. Erken ortak gol yedik. Bu hataları tekrarlamamak düşüncesince bunun toplantısını gine yapacağız. Bu saatten sonraları Norveç maçına konsantre olmamız lazım. Alınan neticelerle ilişik yerine Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor. Sahada oynayanlar biziz. Bir mesul mevcut ise daima bu arada elimizi taşın dibine koyacağız. Norveç maçına hâlâ dobra peyda etmek düşüncesince konuşacağız. Kadromuza bakınca dinç ve ilkin kez Avrupa Şampiyonası görmüş arkadaşlarımız var. Zor ve ateşli ortak turnuva geçti. Bu atmosferde kuşkulanmak bedava değil. Maç maç yerine beslemek istiyoruz. Zor ortak Norveç maçı var. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ve en dobra halde tamamlamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Haaland ve Sörloth oynasaydı, ona uyarınca motive olurduk”

Norveç Milli Takımı'nın ehemmiyetli adları Haaland, Alexander Sörloth'un kadroda oynamayacak olmalarını da değerlendiren Ozan Tufan, “Biz diyar olarak, ekipman yerine bu ismiler oynadığında hâlâ baş döndürücü motive bulunan insanlarız. Kendimizi fevk ölçüde gören ortak ekibimiz var. Çoğu da emlak haricinde ülkemizi özümleme ediyor. Norveç'teki bu eksiklerin elbette ki artısı var. Bu eksikler olmasa da ülkemizi en dobra halde özümleme edeceğiz. En önemlisi bugünden itibaren antrenmanlarda yüzdelik 100 çalışıp aldığımız direktifleri sahaya yaymak olacak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Rıdvan Yılmaz: “Stefan Kuntz'un bizlere yaklaşımı baş döndürücü iyi”

Ozan Tufan'ın arkası sıra mütekellim dinç topçu Rıdvan Yılmaz, Stefan Kuntz'un herzaman beraberce ayrımsız görüştüğünü anlatım ederek, “Kuntz'un bizlere yaklaşımı baş döndürücü iyi. Ben de ilkin kez ecnebi ortak hocayla çalışacağım. Bize baş döndürücü sevimli davranıyor. Gençlerle çalışmış olduğu düşüncesince olabilir. Umarım bizlere asistan olacak. Biz kendine güvenen ortak ekibiz. Ben de şu an kendimi hâlâ dobra hissediyorum. Forma şansı bulup bulmamam ehemmiyetli ancak ulusal takımın başarısı benim formumdan hâlâ önemli. Forma şansı bulan elinden geleni yapacaktır. Kendimize inanıyoruz. Norveç'in ehemmiyetli eksikleri mevcut ancak kılıç gine özlük oyunumuzu oynayıp galip gelmeye çalışacağız” dedi.

Caner Erkin ile bulunan biçim rekabeti kendince da mütekellim Rıdvan, “Caner abiyle Beşiktaş'ta baş başa çalıştım. Onu burada görür görmez bahtiyar oldum. Caner abiyi severim. Hoca hangimize kısmet verirse, formayı giyen elinden geleni yapacaktır” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş - Onur Hamzaoğlu - Gökhan Kılınçer

İLGİLİ HABER
A Milli Takım, Stefan Kuntz ile ilkin idmanına çıktı A Milli Takım, Stefan Kuntz ile ilkin idmanına çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler