USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Op. Dr. Halil Buldu: Boyu kısa olanlar tek ameliyatla 13 santimetreye kadar uzayabiliyor

Çocukluk çağlarında geçirilen emraz ve tagaddi bozukluğu kabil nedenlerle boyu kısa kalanların tek ameliyatla 13 santimetreye kadar uzayabileceğini kail Op. Dr. Halil Buldu, kozmetik destan sürdürme ameliyatının detaylarını DHA’ya anlattı. Op. Dr. Halil Buldu, dünyanın herhang

Op. Dr. Halil Buldu: Boyu kısa olanlar tek ameliyatla 13 santimetreye kadar uzayabiliyor
22-01-2022 11:09

Boy sürdürme ameliyatından sonradan hastaların gerekseme duyduğu hikmet tedavi, diyetisyen, iyileştirme ve konaklama neredeyse hizmetleri özgülemek neredeyse Live Life Taller Rehabilitasyon Merkezini kuran Op. Dr. Halil Buldu ve Dr. Sedat İlhan, gelecek teknolojik cihazlarla kalitesi şimdi da yükseltilen merkezleri ile keyif turizminde Türkiye'ye yardım sağlamayı hedefliyorlar.

“VÜCUT KENDİ KEMİĞİ İLE BOYU UZATIYOR”

Kozmetik epope sürdürme ameliyatı karşı açıklamalarda mevcut Op. Dr. Halil Buldu, “Boy sürdürme ameliyatında kemikte birlikte kestirme oluşturuluyor. Oluşturulan bu keseyi gövde kendisi doldurarak iyileştiriyor. Vücut özlük kemiğiyle boyunu uzatıyor. Tamamen fizyolojik birlikte mızrap dokusu doluyor. Kozmetik epope sürdürme ameliyatı rastgele birlikte kazadan sonradan gerçekleşmiyor. Kişinin özlük hevesi ile gerçekleşen birlikte ameliyat. Her operasyonda bulunduğu neredeyse epope sürdürme operasyonlarında da riziko oranı gelişigüzel devir vardır. Herhangi birlikte istenmeyen durum meydana gelmemesi düşüncesince dört başı mamur önlemleri alıyoruz. Profesyonel birlikte kadroya sahibiz” dedi.

“HER YAŞ GRUBUNA BOY UZATMA AMELİYATI YAPIYORUZ”

Çocukluk çağındaki makul hastalıklara ilişkin oluşan kısalıklara, 5 yaşlarında fark ameliyat yaptıklarını kail Halil Buldu, “Dünyadaki rekorlardan bir tanesi bulunduğunu düşündüğüm 62 yaşlarında Avrupa’da canlı birlikte hastamıza epope sürdürme ameliyatı yaptık. Her gözyaşı grubuna sürdürme yapabiliyoruz. Boy sürdürme oranları yukarı dip ve ast bacağa gereğince değişir. Hastanın geçmiş boyu ve esnekliğine gereğince de sürdürme oranı değişebilir. Yaklaşık 10 santimetre uzaması olan birlikte hastalanmış 6 ay sonradan alışılagelen yaşamına dönmüş olur” ifadelerini kullandı.

“ENFEKSİYON OLUŞACAK DURUMLARDA AMELİYATI YAPMAK İSTEMİYORUZ”

13 santimetreye kadar uzatmayı vaat ettiklerini kaydeden Op. Dr. Halil Buldu laflarına şu şekilde bitmeme etti:

“Boy sürdürme ameliyatına bariyer olabilecek emraz var. İmmün sisteminde sıskalık oluşturabilecek birlikte vakayiname rahatsızlığı ve ağırbaşlı birlikte metabolik rahatsızlığı olan şahısda epope sürdürme ameliyatı gerçekleşmeyebilir. Enfeksiyon oluşacak hallerde ameliyatı gerçekleştirmek istemiyoruz.”

“DÜNYA GENELİNDE BİRÇOK ÜLKEDEN HASTAMIZ VAR”

Tüm dünyadan hastalarının bulunduğunu kail Buldu, laflarını şu şekilde noktaladı:

“Bizi yeğleme fail hastalara gelişigüzel açıdan dayanak veriyoruz. 7 çağ 24 çağ hastalarımızla ilgileniyoruz. Ameliyattan sonradan insanların kendilerine olan itimatı ağırbaşlı açıdan artıyor. Ameliyattan ahir süreçte özlük merkezimizde hastalara gelişigüzel muhtelif desteği veriyoruz. Diyetisyenlerimiz hastalara tagaddi dair destek sunar veriyor. Ameliyattan sonradan hastalara vitamin desteklerimiz oluyor.”

“BU MERKEZ DÜNYADA BİR İLK”

Üç ameliyat geçirerek boyunu 20 santim uzattığını kail Live Life Taller Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucularından Dr. Sedat İlhan, “Bir hastalanmış adına ameliyattan sonradan birtakım zorlukları gördüm. Bu zorluklara aynı verilen kaldığım düşüncesince bu merkezi açılış sonucu aldık. Boy sürdürme ameliyatının yüzdelik 50’si ameliyat, yüzdelik 50’si ise ameliyat sonrası tedavidedir. Ameliyattan sonradan hastalarımızın dört başı mamur gereksinimlerini karşılayabilmek düşüncesince bu merkezi açtık. Açtığımız bu tarz dünyada birlikte ilk. Kozmetik epope ameliyatları dünyanın nice durumunda yapılıyor. Ancak tek yurt bizim neredeyse birlik teşekküllü işlev vermiyor. Bu merkezde 35 personel çalıştırıyoruz. Dünyada parmakla gösterilecek kadar az hekim bu ameliyatı gerçekleştiriyor. Sağlık Bakanlığı çeşidinden yetkisi mevdu birlikte kuruluşuz” dedi.

“KENDİMİ BURADA GÜVENDE HİSSEDİYORUM”

Boyunu sinirlendirmek düşüncesince Amerika’dan Türkiye’ye mevrut 39 yaşındaki Marc Castello “Boyumun kısa olması öz güvenimi zedeliyordu. Boy sürdürme ameliyatına değişmeyen verdim. 1 metre 60 santim boyum vardı. 1 metre 72 santim olmayı hedefliyorum. Türkiye’ye gelmeden evvela bu ameliyatı aşırı araştırdım. ABD ve Rusya neredeyse devletleri araştırdım. Türkiye’ye gelmeye değişmeyen verdim kendimi burada güvende hissediyorum. Şu an aşırı mutluyum. Kendimi burada birlikte ailenin parçası neredeyse hissediyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler