USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'

Ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarıda bitirmeyi hedeflediklerini kail Altay'ın uran direktörü Mustafa Denizli, "Şu anne denli gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah zaman sonu da hakeza olur” dedi.

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'
25-09-2021 00:04

Beşiktaş'ı 2-1 yenmiş ettikleri maçın arkası sıra mütekellim Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri açısından bahtlı oldukları maçta rakiplerinin yıldızı düşük bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kadroda toprak düzlük oyuncularının ehemmiyetli ortak bölümünün maçta fariza yapamadığını hatırlatan Denizli, “Bizde de devamlılık bildirme fail 4 arkadaşımız yoktu. Temposu efdal ortak karşılaşma oldu. Geriye düştükten sonradan devir muktedir olmak bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli ortak faktör. Bu, ilerisi düşüncesince bizi ümitlendiriyor. Aramıza dünkü dahil olan 10 dost oldu. Bunların kulübe de ağırbaşlı ortak finansal yükü olmadı. Şuanda düşündüğümüz benek hedefinin doğrudan elden etrafında dolaşıyoruz. Süper Lig'e dünkü çıkmak ortak takımdan mevsim başlangıcında hakeza ortak performansı baş döndürücü kimesne beklemiyordu, bizim dışımızda. Çabuk uyarlanmış olduk” dedi.

Kalite adına baş döndürücü efdal nitelik gösteremediklerini fakat efdal ortak uğraş sergilediklerini anlatım fail Denizli, “Futbol yanlışlar oyunu. Yediğimiz gol de hatadan kaynaklandı. O dakikalarda takımları düşüren ortak sebep olabilir fakat art dönüşümüz güzel oldu. Daha mevsim başındayız. Sezonun baş döndürücü çelimsiz ortak bölümünü geride bıraktık. İlerleyen haftalarda ne halde oluruz bilemiyoruz. Hedefimize muvasalat etmek düşüncesince şişman ortak uğraş ortaya koyacağız. Oyun anlayışımız İzmir'de ve deplasmanda değişmez” diyerek konuştu.

"Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli"

Beşiktaş'ın hastalıklı aktörleri zımnında güç ortak dönemden geçtiğini hatırlatan Denizli, “Oynayacakları ortak Ajax maçı var. Bu Türk futbolu düşüncesince de ehemmiyetli ortak maç. Böyle ortak halde hakeza ortak pik çıkmaları onlar düşüncesince olumsuzluk. Saha ortamında ve meydan haricinde lazım saygıyı gösterdik” dedi.

Kendi futbolculuğum ortak zamanlar da Altay'ın Süper Lig'e baş döndürücü güzel ortak antre yaptığını tamlayan Denizli, “O devir da levent boylu mütemadi ortak önderlik yaşamıştık. Bu tün ezanı karşılaşma ziyadesiyle önderlik olduk. Bu sözcük üstelik bizi ruh bilimsel adına müspet etkiliyor. Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli. Düşündüğümüz yerden elan güzel ortak yerde bitirebiliriz diyerek düşünüyorum. Futbolcularımı emeklerinden çevre kutluyorum” halinde konuştu.

"İnşallah mevsim sonu da hakeza olur"

Maçtan sonradan Sergen Yalçın'la çelimsiz ortak geveze ettiklerini de kail Denizli, “Kendisine, ‘Hayatımın baş döndürücü şişman ortak kısmı futbolla geçti. Ne futbolculuğumda ne de uran insanlık dönenimde hakeza ortak tabloyla karşılaşmadım. Allah kimseyi de hakeza ortak tabloyla dirlik karşıya bırakmasın' dedim” diyerek konuştu.
Hedeflerini mevsim başlangıcında açıkladığını kail Denizli, “Biz ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarılarda toprak kabul etmek istiyoruz demiştim. Şuana denli gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah mevsim sonu da hakeza olur” dedi.

"Ben o şampiyonlukları defaatle yaşadım"

Türkiye'de ayrışık şehirlerden Süper Lig şampiyonu çıktığını anlatım fail Denizli, “İzmir de böke çıkartabilir. Şampiyon olmak düşüncesince şartların oluşması gerekiyor. Biz aktarma bütçesi en ceninisakıt kulübüz. Aylarca izledik ve ortak kol oluşturduk. Daha iyisi bu sene düşüncesince benzer değildi. İyi ortak ekipman olabiliyorsanız Türkiye'de değme nesne olur. Ben o şampiyonlukları defaatle yaşadım. O yolun sıkıca ortak kez bulunduğunu biliyorum. Bazı şeyler devir ortamında değişebilir” diyerek konuştu.

Ali Gözeten
 

İLGİLİ HABER
Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Lider olmak bizim düşüncesince şişman ortak gurur Altay Başkanı Ekmekçioğlu: 'Lider olmak bizim düşüncesince şişman ortak gurur'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler