USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mert Hakan Yandaş: Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, “Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Tüm odaklanmamız bu yönde. Geçmişi unuttuk diyebilirim. Kaybedilmiş müşterek obje yok. Herkes aşırı çirkin şeyler yazıyor ancak kütle levent boylu müşterek maraton. Geçen yıl akıbet 10 ha

Mert Hakan Yandaş: Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok
18-11-2021 14:04

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak bulunan Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün meydana getirdiği egzersiz ile sürdürdü. Gerçekleştirilen antrenmanın peşi sıra Mert Hakan Yandaş, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Pazar haset oynanacak bulunan derbiyle ilgilendiren namına düşüncelerini paylaşan Mert Hakan Yandaş, “Türkiye’nin en ehemmiyetli maçlarından birisi. Camiamız ve taraftarlarımız başkaca tamamımız açısından da baş döndürücü iri ehemmiyet taşıyor. Bütün hafta süresince baş döndürücü elleme çalıştık. Maçı evvel günden bu yana grup namına yaşıyoruz. İnşallah alışveriş haset bizim düşüncesince dobra mümkün ve bahtiyar namına evimize döneriz” niteleyerek konuştu.

“İNANDIĞIMIZ SÜRECE YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK”

Ligin etraflıca ortak maraton bulunduğunu ve nokta farkının kapanabileceğini vurgulayan Yandaş, “Kırılgan ortak çevrim yaşadık. Antwerp maçında onu attığımızı düşünüyorduk fakat Kayserispor karşısında talihsiz ortak maç oynadık. 4 pare topumuz direkten döndü, ceza atışı kaçırdık. Bunlar futbolun içinde oluyor, bahanelere sığınmıyoruz. Onları unutmamız gerekiyor. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Tüm odaklanmamız bu yönde. Geçmişi unuttuk diyebilirim. Kaybedilmiş ortak obje yok. Herkes baş döndürücü çirkin şeyler yazıyor fakat küme etraflıca ortak maraton. Geçen yıl akıbet 10 haftada 8 nokta farkı kapattık. İnandığımız sürece yapamayacağımız ortak obje yok” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH KAZANIRIZ DA GOLÜ KİM ATARSA ATSIN”

Takım içindeki her insanın derbide gol atmaktan fazla yengi edinmeyi istediğini anlatım fail görmüş geçirmiş oyuncu, “Gol baş döndürücü ehemmiyetli ortak şey. Futbolun meyvesi ve tamamımız baş döndürücü isteriz fakat bundan önemlisi takımın kazanması. Takım içinde her insanın gol atmaktan fazla takımın kazanmasının elan ehemmiyetli bulunduğunu düşündüğünü hissediyorum. Çünkü her insanın temennisi, ‘İnşallah sen atarsın’ şeklinde. İnşallah kazanırız da ki atarsa atsın” halinde konuştu.

“İŞLER BİZİM İÇİN BU SON SÜREÇTE İYİ GİTMEDİ”

Son haftalarda mevrut nokta kayıplarından ötürü taraftarın verdiği tepkiye de yer veren 27 yaşındaki oyuncu, “Biz filhakika işlerin elleme yahut çirkin gittiğinin farkındayız. Tabii ki işler bizim düşüncesince bu akıbet süreçte müspet gitmedi. Bu denli abartılacak ortak proses yok. Bu Fenerbahçe’nin ilişkin elan baş döndürücü yapılıyor. Geçen yıl de söylemiştim, maatteessüf kulübün büyüklüğünden ötürü ilişkin mevrut edisyon ve algılar elan fazla. Bunu içeride kendimiz halletmeliyiz. Taraftarımız elbette ki üzülüp bizlere ayaklanma edebilir, baş döndürücü normal. İyi semere almadığımız sürece bu futbolun doğasında var. Olumlu eleştirileri alıp, önümüze bakıp, beraberce akım yazar elleme neticeler almaya başlamamız lazım” açıklamasında bulundu.

Mert Hakan Yandaş, derbide taraftarlarının olmamasına karşın onların desteğini hissedeceklerini söyleyerek, “Biz onları değme devir yanımızda hissedeceğiz. Biz baştan sona birlikteyiz. Takım namına odaklandığımız biricik obje var, kazanıp taraftarlarımızı bahtiyar etmek. İnşallah kazanmak istiyoruz” dedi.

“PERFORMANSIMIN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İÇİN ERKEN”

Mert Hakan Yandaş, ferdî performansıyla ilgilendiren namına ise, “Sezon başı dü el kusur yaşadım. Şu anda da performansımın elleme bulunduğunu anlatmak düşüncesince erken. Süreklilik gerekiyor. İnşallah ilişkin koyarak Fenerbahçe’ye işlev kılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILMAYI BEKLİYORUM”

A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası’na eklenmek düşüncesince oynayacağı play-off maçlarıyla ilgilendiren namına ise Yandaş, “Kardeşlerimi kutlama kartı ediyorum, ayaklarına sağlık. İnşallah bunu Dünya Kupası’na tedricen taçlandırırlar. Yüreğimiz baştan sona onlarla. Ben de ulusal armaya işlev kılmak isterim. Açıkçası ego de çağırılmayı bekliyorum” halinde konuştu.

“SONUÇ ALAMADIK AMA ABARTILDIĞI KADAR KÖTÜ OYNAYAN BİR FENERBAHÇE YOK”

Orta meydan oyuncularının ligde asist yardımı sağlayamaması ilişkin mevrut ortak soruya ise görmüş geçirmiş aktör şöyleki karşılık verdi:

“Bu ortak grup oyunu. Elimizden geleni hazırlamaya çalışıyoruz. Biz de gole ulama hasretmek isteriz. İnşallah gelecek haftalarda bunu fevk seviyeye çıkarırız. Şu anda eksi namına görülüyor fakat bence adım adım oraya akıllıcasına gidiyoruz. Çizilen çirkin ortak senaryo yok. Sonuç alamadık fakat abartıldığı denli çirkin oynayan ortak Fenerbahçe yok.”

“KÖTÜ GÜNLERDE BİRBİRİMİZE SARILDIĞIMIZ SÜRECE BİZİ KİMSE YIKAMAYACAK”

Mert Hakan Yandaş, grup içinde bitirdikleri konuşmalarda beraberce akım etmelerinin önemine değindiklerini söyleyerek, “günden bugüne denli beraberce akım etmeyi ve bu sezonu en yukarıda bitirmeyi konuştuk. Kötü günlerde birbirimize sarıldığımız sürece bizi kimesne yıkamayacak. Başkanımız da bizimle ayrımsız fikirde, bizlere dayanaklık kılmak oldu. Bu maçı kazanmaktan başka çıkarı sıfır ortak camiayız. İnşallah maçı kazanıp burada baştan sona beraberce eğleniriz” açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler