USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Göztepe ve Karşıyaka meme kanserine karşı bir araya geldi

Göztepe ve Karşıyaka meme kanserine karşı bir araya geldi İZMİR'in öncesiz rakipleri ile adlı sanlı dü güzel ekibi Karşıyaka Spor Kulübü ve Göztepe Spor Kulübü hanımlarda en yoğun tanıdık kanserler ortada geçmiş tam toprak düzlük meme kanserine karşı farkındalığı ç

Göztepe ve Karşıyaka meme kanserine karşı bir araya geldi
22-10-2021 12:48

Medicana International İzmir Hastanesi'nin projesinde toplanan kulüplerin avrat voleybolcuları, 'Ezeli rakipler olabiliriz ancak meme kanserinin karşısında birlikteyiz!' mesajı verdi. Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla İzmir'in dü güzel kulübü Karşıyaka Spor Kulübü ve Göztepe Spor Kulübü'nün avrat uçan top takımları bire bir projede bir araya gelmiş olarak meme kanserine karşı güçlerini birleştirdi. Her dü takımın da esenlik sponsorluğunu eden Medicana International İzmir Hastanesi'nin projesinde objektiflere çalım verici avrat voleybolcuların, 'Ezeli rakipler olabiliriz ancak meme kanserinin karşısında birlikteyiz' yazılmış görselleri İzmir'deki kâffesi billboardlarda yerini aldı.

Meme kanserine müteveccih gelişen otama yaklaşımları ve er tanılama olanakları sebebiyle dirim kayıplarının güneş geçtikçe azaldığını dile getiren Medicana International İzmir Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Lütfiye Demir, gelişigüzel kadının kâmil hoşnutluk geldikten sonraları kendiliğinden elle afiyet muayenesi yapmasının önemine aksan yaptı. Doç. Dr. Demir, "Kadınlar, 40 yaşından sonraları da mamografi ile radyolojik taramaya girmelidir. Ailede meme kanseri öyküsü var ise ve ilkin de 40 yaşın atında saptanmışsa bu eşhas behemehâl kalıtım bilimi müşavirlik ile 25-30 gözyaşı ortada taramaya alınmalıdır. Obezite, dip kimyevi maruziyeti, içki ve sigara kullanımı, meme kanseri açısından ehemmiyetli riziko faktörleridir. Dengeli beslenme, sigara ve alkolün kesilmesi, derneşik egzersizle meme kanseri riski azaltılmış olur" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler