USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'dan Arda Turan ve Sacha Boey'in sakatlıkları ile alakalı açıklama

Galatasaray Erkek Futbol Takım Doktoru Dr. Yener İnce, Arda Turan'ın arızasız koşulara başladığını belirtirken Sacha Boey'in ise kendisi düşüncesince belirlenen sınav programlarında başarım kadrosunun mergup verimi alamadığını ve bu nedenden dolayı çevre oyuncunun sahalara

Galatasaray'dan Arda Turan ve Sacha Boey'in sakatlıkları ile alakalı açıklama
28-10-2021 19:08

Galatasaray Erkek Futbol Takım Doktoru Dr. Yener İnce, Arda Turan ve Sacha Boey’in sakatlık durumlarıyla ilgili şekilde pakt televizyonunda bilgilendirmede bulundu.

“ARDA KOŞULARA BAŞLADI, BEKLEDİĞİMİZ CEVABI ALDIK”

Arda Turan’ın salah döneminin güzel gittiğini ve koşulara başladığını vurgulayan İnce, “Takımımızda gelişmemiş bütün dü pare aktör derdi var. Hafta içi bulunan sakatlıkları bugüne derece maçlara baş döndürücü şükür yetiştirebildik. Onlarda başağrısı yaşamadık ama yararlanamadığımız dü pare oyuncumuz var. Arda kardeşimizin deltoid ligament dediğimiz fut bileği iç taraf bağlarında ağır anlamda, tama andıran ortak yırtılma lakırtı konusuydu. Cerrahi sınırlarda ortak yırtılma bahis konusu olmasına rağmen ameliyatsız nite çözebileceğimiz ve en endamsız yoldan nite gene takıma kazandırabileceğimiz dair ortak izleme belirledik. Çok güzel gidiyor baş döndürücü şükür. Bugün koşulara başladı. Beklediğimiz yanıtı aldık. Gayet güzel gidiyor şu an için” dedi.

“BOEY’İN DAHA SAĞLIKLI DÖNMESİ İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”

Sacha Boey düşüncesince ortak sınav programı uyguladıklarını ve başarım kadrosunun bu testlerde istediği neticeleri alamadığını kail İnce, “Sasha Boey hakkında şekilde bilim eksikliğinden ötürü baş döndürücü ortak tomar çatı yapılıyor. Sanıyorum bilim eksikliğinden; zira her insanın ortak düşüncesi mevcut ama mevzuyla ilgili bilgisi yok. Sevgili kardeşimizi alışılagelen koşullarda oynatabilmek düşüncesince başarım ekibimiz çeşidinden meydana gelen muhtemelen ortak sınav programı lakırtı konusu. Bu sınav programını birlik anlamıyla tamamlayamadığında baş döndürücü iri riziko oluşuyor. Çünkü aktör baş döndürücü faziletli hızlarda koşan ve hızıyla oynayan ortak oyuncu. Sosyal medyada sakatlık dair iki-üç hafta söylemleri olmaktadır ama bu söylemler tek devir resmi ağızdan, bizim tarafımızdan tabir edilmiyor. O nedenden dolayı lütfen canan Galatasaray taraftarının bizim söylediklerimizi önemsemesini, ciddiye almasını dileyiş ediyorum. Böyle ortak müddet özgülemek tek devir beklenen değil. Oyuncunun hikmet yapısından adale yapısına kadar, ruh bilimsel dediğimiz, şu demek olmaktadır ki mikroskop altında incelediğinizde gördüğünüz yapısına derece farklılık gösteriyor. Özellikle Sasha kabil baş döndürücü faziletli patlayıcı kuvveti olup da baş döndürücü aceleci koşan oyuncularda muhtemelen ortak devir özgülemek baş döndürücü hâlâ zor. Çünkü bu oyuncular ligin baş döndürücü üstünde sayı farkı hızlara çıkıyorlar. Bizim düşüncesince ehemmiyetli bulunan bu hızlara çıktığında mihnet yaşamaması. O nedenden dolayı başarım ekibimiz bu testlerde istediğimiz neticeleri görmediği düşüncesince ve ayrımsız sürede buralarda gelişmemiş hâlâ bambaşka teessürat ortaya çıktığını gördüğümüzden ötürü oyuncunun hâlâ dosdoğru dönmesini getirmek namına muhtemelen ortak vakte ihtiyacımız var” sanarak konuştu.

“BİRAZ ANLAYIŞ BEKLİYORUZ”

Boey’in antrenmanlara azami direnerek çıkmaması şeklinde hâlâ levent boylu sürekli ortak sakatlık yaşayabileceğinin altını çizen Yener İnce, “Çok istekli, baş döndürücü hırslı, baş döndürücü genç, ve baş döndürücü devim bilimi ortak oyuncu. O nedenden dolayı azami direnerek yapacağı egzersizleri yapabilir duruma gelmesi lazım. Aksi taktirde hâlâ levent boylu müddet kaybedeceğiz. Galatasaray'ın envestisman icra ettiği ve baş döndürücü bedel verdiği ortak oyuncu. Bu nedenden dolayı seyircimizden de az buçuk sağgörü bekliyoruz. Performans ekibimizle bu arada üstünde çalışıyoruz. O testlerini dosdoğru ortak biçimde tamamlamasından sonradan fakat Sacha’nın oynaması beklenen olacak. Şimdiden ortak müddet özgülemek istemiyorum. Çünkü sınav sonuçlarında %100 artı akıbet almadan kardeşimizi oynatma şansımız yok” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler