USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın ana sponsoru Hepsiburada oldu

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Hepsiburada ile kişi sponsorluğu anlaşmasına imza attı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın ana sponsoru Hepsiburada oldu
07-12-2021 15:54

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine Galatasaray Kulübü 2'nci Başkanı Ali Polat Bengiserp, Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sefada ve Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan katıldı.

Galatasaray Kulübü şekilde bu anlaşmayı baş döndürücü önemsediklerini tamlayan 2'nci Başkan Polat Bengiserp, "Önemli ve okazyon bu. Daha önceki Galatasaray Lises'inde kuruluşunu yaptığımız takım, o andan beri gelişigüzel güneş büyüyerek gelişiyor, çalışmalarını yapıyor. Bu proses içinde natürel destekçilerimiz var. En ehemmiyetli destekçilerimizden biri Hepsiburada ile anlaşmamızı sizin önünüzde resmileştireceğiz. Kadın Futbol Takımımız, Galatasaray'ın üç ana spor branşı futbol, basketbol, uçan top içindeki kalık takımımızdı. Onu tamamladık. O anlamda baş döndürücü önemli. 4 maaş çalışmada arkadaşlarımız baş döndürücü ağırbaşlı nezdinde proses yaşadılar. Bu hesaplı proses içinde destekçilerimiz baş döndürücü önemli. Onun düşüncesince Hepsiburada'ya teşekkürname eylemek istiyorum. Hem Galatasaray'a hakeza nezdinde kol ihdas olanağı verdiler hem de takımımızın adını bu arada anıyoruz. Aynı sürede insan sponsoru. Bugünü tığ baş döndürücü önemsiyoruz. Ayın 18'inde başlaması planlanan Süper Lig'de takımımıza güveniyoruz. Onlar da eş takımımız üzere Avrupa'da neva getiren, iyi maçlar oynayacaklar" ifadelerini kullandı.

BAŞAK KARACA: GALATASARAY'IN DEĞERLERİYLE ÖRTÜŞEN BİR ANLAŞMA

Anlaşmanın dü tarafa da faydalı olması temennisinde mevcut dalavere oturmuş üyesi Başak Karaca, "Burada olmaktan baş döndürücü iri nezdinde büyüklük duyuyorum. Çünkü bu çeşit planların toplumda kendini aşan nezdinde tesiri olduğuna inanıyorum. Tekrar faydalı olsun diyorum. Marka değerleri açısından ele kabul eylemek istiyorum. Hepsiburada markasına baktığımız zaman, emin olduğunu, sabah yeli veren, bedel katan, korkusuz ve bariz izanlı bulunduğunu görüyoruz. Galatasaray'ın değerleriyle de bunlar nezdinde araya geliyor. Bu çeşit çalışmaların toplumda baş döndürücü elan nezdinde tomar noktayı olacağını görüyoruz; lakin benim en baş döndürücü kıymetiharbiye verdiğim şey, dü markada da gördüğüm dayanışma, işlev yüklenme, ayrıntılı olma ve içten olma... Bugün hepsiburada markasına baktığımız devir benim en baş döndürücü alım çalım duyduğum konulardan biri müteşebbis hanımlara verdikleri uygulayım bilimi gücü. Bunu ego gelişigüzel yerde gözlemliyorum. 25 bin hanıma yaptıkları, 65 bin kooperatife yaptıkları... En sonuç Contemporary İstanbul'da 15 eş sanatkâr ile beraberce sanata el atmaları" biçiminde konuştu.

"BİZ BU ÇALIŞMAYLA GURUR DUYUYORUZ"

Hepsiburada markası ile meydana getirilen iş birliğinin baş döndürücü bulunmaz bulunduğunu vurgulayan Karaca, "Belki de her insanın içini cızlatan, hesaplı yaşama kadının iştirakı ile ilişik ehemmiyetli adımları var. Bugün hepsiburada.com'un iş ortaklarının %6'sından %25'i hanımlar oluşturuyor. Türkiye'deki dalavere kurulunda eş oranından elan fazla. Bence eksiksiz bunlar nezdinde markanın ne denli içten olduğunu, bu işleri yaparken ne denli sürdürülebilir ayn açısıyla baktığını gösteriyor. Galatasaray markasını çoğumuz biliyoruz. Türkiye'de en nezdinde tomar şampiyonluklar, kupalar kaldırmış, geleneğinin gerisinde geleceğini şekillendiren kapsayıcı, aydınlığa çıkan nezdinde Türkiye'nin en iri markalarından biri. O nedenden tığ bu çalışmayla alım çalım duyuyoruz. Bizim şu an 265'i aşan eş sporcumuz var. Futbol takımımızla beraberce bu nicelik elan nezdinde tomar arttı. Her mevzuda bulunduğu üzere bu ahacık de önderlik yapmak, baş döndürücü büyük, baş döndürücü hürmet gören, bu yönde geleceğini şekillendiren hepsiburada ile ortaklık gerçekleştirmek bizim düşüncesince baş döndürücü kıymetli. Futbol Türkiye'nin en müstehap spor dalı. Bizim buradaki başarılarımız, madun yapımız malum. O anlamda da baktığımız devir eş olması, ayak topu olması, hepsiburada ile beraberce olması, natürel Galatasaray'ın olması bu işbirliğini baş döndürücü bulunmaz kılıyor. Burada olduğunuz düşüncesince gene baş döndürücü teşekkürname ediyorum ve faydalı olsun diyorum" diyerek konuştu.

HEPSİBURADA İŞ GELİŞTİRME GRUP BAŞKANI MUTLU ERTURAN: BİRÇOK ALANDA YATIRIM YAPIYORUZ

Kadınlara sabah yeli verici hikayelerin enli kitlelere yayılması dair desteklerini sürdüreceklerini anlatım fail Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan, "Bugün burada hepsiburada şekilde Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın insan sponsoru şekilde bulunmaktan büyüklük duyuyoruz. Başak Hanım ve Polat Bey'e baş döndürücü teşekkürname ediyorum. 20 yıldır çalışkanlık yayınlayan nezdinde e -ticaret şirketiyiz. En önemlisi tığ Türkiye'de dijitalleşmenin kalkınması namına nezdinde manivela rolü üstlendiğimizi düşünüyoruz. Tüm yatırımlarımızı Türkiye'de ekonominin güçlenmesi, hem müşterilerimizin hem de ortaklarımızın hepsiburada demesini sağlamak. Bunu muktedir olgunlaşmak düşüncesince de tığ nezdinde baş döndürücü bölgede envestisman yapıyoruz. Marketten tutun tayyare biletine, arsıulusal ticarete denli nice şeyi geliştirmiş durumdayız. Bunun en ehemmiyetli faktörlerinden nezdinde tanesi, sürdürülebilir olması. Bunun sürdürülebilir olmasını iletmek düşüncesince de tığ 20 yıldır sahadayız. Her devir e-ticaretin hem alıcı tarafında hem iş ortaklığı tarafında hem bizde satı karşıcı satıcılarımız tarafında baş döndürücü elan ileriye götürebilmesi için, Türkiye'de baş döndürücü ayrımlı şehirlerde geziyoruz, anlatıyoruz, bunları paylaşıyoruz. Bunların en iyi tarafı eş teknolojiye verdiğimiz önem. Bu işe başladığımızda kısaca altı yıl önceki kısaca 6 bin pare eş girişimcimiz vardı. Şu anda 25 bin pare eş girişimcimiz var" dedi.

"KADINLARA, GENÇ KIZLARA İLHAM VEREN HİKAYELERİN YAYGINLAŞMASINI İSTİYORUZ"

Kadınlara sabah yeli verici nice hikayenin olduğunu, bu hikayelerin nezdinde parçası olabilmek namına da eş ayak topu takımına sponsor iktisap eylemek istediklerini aktaran Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan, "Hepsiburada'nın kurucusu ayrımsız sürede dalavere oturmuş başkanının kendisi de nezdinde kadın. Kadınların eğitimine, Türkiye'de hesaplı gelişmedeki katkısına gelişigüzel devir baş döndürücü ehemmiyet vermiş birsi Hanzade Doğan. Dolayısıyla tığ gelişigüzel devir bu konudaki yatırımlarımızı ve gelişimleri izlem ediyor olacağız. Bu yolda güzel, sabah yeli verici hikayeler var. Biz de bu sabah yeli verici hikayelerin parçası olabilmek düşüncesince bugün eş ayak topu takımına sponsor iktisap eylemek istedik. Çünkü biliyoruz ki yaptığımız sponsorluklar elden servet desteği değil, gerisinde sabah yeli verici hikayeler yaratacak ve baş döndürücü elan enli kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Cesareti olmayan, bunu yapabilir miyim diyen kadınlarımıza, canlı kızlarımıza sabah yeli olsun ve bunu baş döndürücü elan iri kitlelere ulaştıralım istiyoruz. Biz Türkiye'nin hepsiburadasıyız diyoruz. Türkiye'de evcil ve ulusal kapital ile çalışkanlık gösteriyoruz. Dolayısıyla da önümüzdeki çağda bayanların futbol, sanat, ticaret, ne bölgede olursa olsun desteklenmesi düşüncesince sonuna denli dayanak vereceğiz. Bugün Başak Hanım'a, Polat Bey'e, Yönetim Kuruluna, en iri sabah yeli deposu Nurcan Hanım'a baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Çok iri nezdinde mutluluk. Bu nezdinde giriş baş döndürücü elan iri kitlelere ulaşmasını diliyoruz" diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler