USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den, Ali Koç'un PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili açıklama geldi

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili resmi genel ağ sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada TFF'nin dikkatine maruz sorular toprak alırken, "TFF Başkanı ile MHK Başkan Vekili ortada ticari ortak alım satım mevcut mıdır?" sorusu da ilgi çekti.

Fenerbahçe'den, Ali Koç'un PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili açıklama geldi
16-03-2022 20:08
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un PFDK'ya sevk edilmesinin arkası sıra sarı-lacivertli kulüp, resmi genel ağ sitesinden açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin icra ettiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında fariza meydan ad ve kurulların, göreve geldikleri günden itibaren ağız ağıza tutarsızca verdikleri kararlar zinciri, Türk futbolunu hem öz vatanımızda bununla birlikte arsıulusal arenada çelişkilerle mahmul müşterek sürecin parçası biçimine getirmiştir.

Bunun akıbet adımında, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, Türkiye Futbol Federasyonu alegori TFF sitesinde hala yayınlanmadığı düşüncesince resmi müşterek açıklama olup olmadığını bile anlayamadığımız şekilde, yayımcı yapı ekranlarında mevzuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş; bu izahat kamuoyunu ferahlatmak alegori meydana getirilen operasyona ilişkin istifham işaretlerini henüz da artırmıştır.

Tüm bu çatışık açıklamalara ve Fenerbahçe'mizin uğramış olduğu nahak yere uygulamalara erinç 11 Mart 2022'de yaptığımız matbuat toplantısında hem endişelerimizi dile getirdik bununla birlikte bu kararların ne münasebat çerçevesinde alındığını sorgulayarak bunun Türk futboluna vereceği zararlar hesabına tespitlerde bulunduk.
Bugün gelinen noktada TFF yöneticileri, Türk futbolu alegori yönelttiğimiz sorulara karşılık hasretmek alegori PFDK enerjisini kullanıp kulübümüzü tecziye kanalıyla susturmaya çalışıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü şekilde kâffesi bunlara karşın akilane bildiğimiz konuların üzerinde gitmekten çekinmeyeceğimizi halkoyu nezdinde yüz kere vurgulamak istiyor; gündeme getirdiğimiz kâffesi bu konuların açıklığa kavuşturulmasını ısrarla bekliyoruz.

AŞAĞIDA YER ALAN SORULARIMIZI BİR KEZ DAHA KAMUOYUNUN BİLGİSİNE, TFF'NİN DİKKATİNE SUNUYORUZ:

1- MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun ‘tamamen öz eylemi' şekilde nitelendirdiği dizelge operasyonunda, ‘DÜŞÜNCESİNDE VE DAVRANIŞINDA HÜR OLMADIKLARI' söylenen hakemlerin, hoppadak bu sezonda hep 280 maçta 150'den aşkın fariza almaları 2021-22 sezonunu sorgulanır duruma getirmemiş midir?

2- MHK Başkanının tanımladığı biçimde bu hakemler düşüncelerinde ve davranışlarında bağımsız değil iseler kimin / kimlerin tesiri altında kararlarını verdiler? Bu konu, ilgili sürecin kamuoyuna açıklanması müstelzim en ehemmiyetli başlığıdır.

3- MHK Başkanı ifadesine gereğince 4 maaş müşterek çalışmanın kararı olan, “Bir gündüz bile bekleyemezdik” diyerek tanımlanan kararın, hoppadak 2 gündüz öncesinde, dizelge haricinde artan hakemlerin 4'ünün karşılaşma yönetmiş olması lojik mıdır?

4- TFF çeşidinden dizelge dışı bırakılan hakemler inandırma edilerek yahut kuvvetlendirme başvurusu sonrası göreve döndükleri takdirde akıl ve davranışlarında bağımsız mü olacaklar?

5- TFF Başkanı ile MHK Başkan Vekili ortada ticari müşterek alışveriş mevcut mıdır? Varsa bu boyut töre bilimi midir? Etik ise şeklen akilane mudur?

6- Hakem atamalarının, muhtemelen standartlar ve algoritmaya ilişkin olmaksızın, teamüllere karşıt ve ağız ağıza tadı müdahaleler ile yapıldığına ilişkin iddiamız üzerinde ne düşünüyorsunuz?

7- Hakemlerimizin henüz doğurgan ve katmadeğerli bakım edebilmeleri alegori editör tutuldukları atletik performans, ayaklık bilgisi yeterliliği ve ecnebi dil becerisi sınavları illet ve ne amaçla uygulamadan kaldırılmıştır?

8- TFF ve MHK, bu zaman Beylerbeyi-Riva, Riva-Beylerbeyi konuşlanma değişikliğini illet yaptı?

9- TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, fariza süresi içindeki müşterek karşılaşma sonra müşterek hakemi arayarak taşlama ve yıldırma etmiş midir?

Türk futbolunun içinde bulunmuş olduğu durumun fotoğrafı bulunan bu operasyonun, tek tarafı, onaylayıcısı yahut erinç koyucusu olmadığımızı, müşterek el henüz açıklıkla dile getiriyoruz.

Futbolumuzda yaşanmış bulunan bu kapalılık ve karmaşayı, site paydası odaklı dünkü müşterek çelim odağı tekvin ve çelim elde ika fırsatı şekilde gören ad / şahıslar düşüncesince de herhangi müşterek şeyin bilincinde olduğumuzu vurguluyor;

Yıllarca muhtemelen grupların emrinde reşit Türk futbolunun dünkü müşterek odağın yönetiminde olmaması alegori mücadeleden müşterek aşama arka atmayacağımızı açıklıyoruz.

Sorduğumuz bu soruların istiğna edici cevapları halkoyu ile paylaşılmadığı müddetçe bu soruları gerektiğinde henüz aşkın bilgiler vererek sormaya bitmeme edeceğiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler