USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının hazırlıkları sürdü

Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının hazırlıkları sürdü
15-10-2021 16:03

Can Bartu Tesisleri'nde sayaç 11.00'da meydana gelen idman ısınma, eş güdüm ve atiklik çalışmalarıyla başladı. Hücum çalışmalarının yapıldığı idman koşa kermen maçla bitmeme etti. İdman, taktiksel ve ferdî çalışmalarla sona erdi. Sarı-lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci aşamalı kendisine takımla çalışmalara bitmeme etti.

Fenerbahçe, erte Trabzonspor maçının hazırlıklarını noktalayacak.

MESUT ÖZİL: NE MUTLU Kİ TARAFTARI OLDUĞUM, TUTKUSUNU HİSSETTİĞİM FENERBAHÇE’NİN BİR FUTBOLCUSUYUM

Fenerbahçeli topçu Mesut Özil, tevellüt gününe hususi açıklamalarda bulundu. Çocukluk aşkı Fenerbahçe ile beraberce bu topraklarda dünkü müşterek gözyaşı almanın ayrıksı müşterek önsezi bulunduğunu dile getiren Mesut Özil, "Bütün tevellüt günleri özeldir ancak ailem, çocuğum ve iri Fenerbahçe ailesi ile beraberce tevellüt haset kutlamak, anlaşılan en özeli. Fenerbahçeli olmak, futbolcusu da olsanız taraftarı da olsanız, baş döndürücü hususi müşterek duygu. Ne bahtiyar ki taraftarı olduğum, tutkusunu hissettiğim Fenerbahçe’nin müşterek futbolcusuyum. Böylesi iri müşterek camia çeşidinden beğenilmek baş döndürücü özel. Bu duyguyu bildirmek hakkıyla güç. Bu söylediklerimde baş döndürücü samimiyim" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ BİZE HER ZAMAN İNANSINLAR"

Mesut Özil, Fenerbahçeli forması altında fariza almanın sorumlulğunu hissettiğini anlatım ederek, "Tek müşterek hedefim var, taraftarlarımızı bahtiyar edebilmek. Burada kendimi hususi müşterek yere atmak istemem. Bu formayı terletici değme dostum denli müşterek rolüm var. Takım kendisine baştan sona beraberce formamız için, taraftarımız için, bu iri pakt düşüncesince müstelzim mücadeleyi vereceğiz. Taraftarlarımız bizlere değme devir inansınlar" sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler