USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: Mücadeleden memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Mücadeleden ve Feghouli’nin performansından memnunum. Setimizde ehemmiyetli birlikte oyuncu. Hepsini yöneltmek da istiyorum. Onun da dobra dönüşüne sevindim. Herkese ihtiyacımız var' dedi.

Fatih Terim: Mücadeleden memnunum
01-11-2021 00:23
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Mücadeleden ve Feghouli’nin performansından memnunum. Setimizde ehemmiyetli müşterek oyuncu. Hepsini düzeltmek da istiyorum. Onun da elleme dönüşüne sevindim. Herkese ihtiyacımız var" dedi.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Galatasaray, branşında Gaziantep FK'yı 2-0 yenmiş etti. Mücadelenin arkası sıra planlı matbuat toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Takımının bu geceleyin ezanı gösterdiği performanstan memnun bulunduğunu vurgulayan Terim, "Oyunun genelinde bizim henüz faik oynadığımız görülüyor. Bugün eskiye nazaran seti az buçuk henüz elleme oynadık. Bugün kaybettiğimiz topları aşırı acele kazandık. O da hamle üstünlüğü sağladı. Daha geçkin de golü bulabilirdik. 2 parça açık pozisyonumuz vardı. Oyunun herhangi müşterek bölümümde işletme hazırlamaya çalıştık. Morutan ile elleme müşterek gol attık. Sahada performansı faziletli değildi. Akıl ve kabiliyet talip müşterek gol attı. İkinci nısıf rakibin de arkada meydan bırakacağını biliyorduk. Kerem gol attı. Marcao bugün herhangi müşterek zamankinin üzerinde başarım gösterdi. 8 karşılaşma Marcaosuz oynadık. Ağzımızı açmadık. Kulüp namına itiraz etmedik. Bizim düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğu ortada. O sebepten inşallah müşterek henüz anca şeyler görmeyiz. İlk yarıda açık konum vermeyen takımımız vardı. Mücadeleden ve Feghouli’nin performansından memnunum. Setimizde ehemmiyetli müşterek oyuncu. Hepsini düzeltmek stiyorum. Onun da elleme dönüşüne sevindim. Herkese ihtiyacımız var" sanarak konuştu.

#CANLI Galatasaray - Gaziantep FK maçının arkası sıra matbuat toplantısı düzenleniyor https://t.co/Hue1V6Kxxf

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) October 31, 2021

"MARCAO'NUN TAKIMIMIZ İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU ORTADA"

Brezilyalı topçu Marcao’nun güçlü müşterek proses geçirdiğini ve bu süreci pakt namına elleme yönettiklerini kail profesyonel uygulayım adam, "Esasında bizim görevimiz doğrusu herhangi müşterek oyuncuyu en elleme biçimde hazırlamak. Scout ve ekibine, maada arkadaşlarıma, afiyet grubuna aşırı teşekkürname ediyorum. Muhakkak ego onunla konuşuyorum. Başkan, dümen ve biz, aşırı bedava değildi onu yönetmek. Çok üzgün. Burada söyleyemeyeceğim, onla paylaştığım nice obje oldu. Çok meraklı müşterek oyuncu. Diğer futbolcularla da elleme arkadaşlığı bulunan biri. Olmayan işler bizlere emsal geldi. Kerem'den bozukluk diledi. Golden sonradan beraberler. Çok bahtiyar oluyorum onları görünce. Bizi 8 karşılaşma kendiliğinden yoksun etmesinde Galatasaray’a kaybettirdiği puanlar da var. Esasında cezayı az kestik. İnşallah müşterek henüz olmaz. Takımımız için, dubara kurmamız için, oradan başlamamız düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğu ortada. Galatasaray namına süreci akla yatkın yönettiğimiz kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

"KEREM VE MORUTAN, ÇOK ÖNEMLİ YETENEKLER"

Genç futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Olimpiu Morutan’ın gelişimi ile ilişik de düşüncelerini paylaşan Terim şunları söyledi:

"Kayıplarda sarsıntı tesirini profesyonel aktör grubu derece bedava karşılayamazlar. Onlarla ferdî çalışıyoruz. Kerem’in ferde kayıplarında eksilme var. İnşallah henüz da azalacak. Onun bazısı topları kaybetmesi aşırı doğal. Çabuk müşterek oyuncu. Ne derece minimumda tutarsa o derece şişman müşterek aktör olacak. Onu hemen kenarda kullanmıyorum. Defansın arkasına meydana getirdiği koşular aşırı değerli. Morutan henüz içerisine kapanık. Onlar süresince en küçüğü. İlk kere yurtdışına çıkmış, tevakkuf ediyor. Kolay değil. Onun da bu meziyetle aşırı henüz müşterek tomar işler yapması lazım. Bazen çirkin oynayacak, oyunun yöntemini değiştirecek. Bunlar aşırı ehemmiyetli yetenekler. Onlar tecrübelendiği, sahada henüz şen akıntı etmiş bulunduğu devir Galatasaray bambaşka müşterek obje derece olacak sanarak düşünüyorum."

"REMZİ SANVER İLE AYNI FİKİRDEYİM"

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver’in Beşiktaş maçının arkası sıra meydana getirdiği açıklamaların sorulması hesabına ise profesyonel uygulayım adam, "Açıkçası yönetimimiz göreve geldiği günden itibaren onların bu insan vakalara yaklaşım açısını aşırı akla yatkın buluyorum. Remzi Sanver’in DOĞRU yengi açıklamasını söylüyorsunuz. Ben de kendisi ile ayrımsız fikirdeyim. Galatasaray’ın reaksiyonlarla değil, aklı ak ile akıntı etmesi gerektiğinde hem fikirim. Ben de aynısına inanıyorum. Maçlardan sonradan yargıcı eleştirileri, yaptığımız yorumların bizim o maçın arkası sıra kendimizi ve hatalarımız çözümleme etmediğimiz anlamına gelmediğini sanırım hepsi anlayabilir. Remzi Sanver’in Türk futbolunda, gereksinimi mahsus tonda ve nezakette meydana getirdiği tamamı açıklamaların arasından cımbızla, müşterek parça sözcük ile asılmış kalmanın anlamı yok. O konuşmanın başkanın ve yönetimin de haberi bulunduğu görüşme olduğuna inanıyorum. Tek müşterek kelimeye asılmış eğlenmek istemem. Hayatı bizim derece savaşım ile eski insanlar, meydan süresince ne oruçlu olduğunu, bazısı hallerde herkesi yenemeyeceğimizi idrak edebilecek tecrübedeyiz. Daha ötedeki şişman resme bakılmasını dileyiş ediyorum" biçiminde konuştu.

"NİĞDESPOR ŞU ANDA GALATASARAY AĞIRLIKLI"

Altyapıdaki futbolculardan A takıma karışma geçirmek istediği oyuncuların olup olmamasının sorulması hesabına mevrut soruya ise Terim, "Tabii var. Zaten Bartuğ bizimle çıkıyor. İnşallah Bartuğ’u henüz elleme hazırlayacağız. Bu arada Niğdespor ekibi şu anda Galatasaray ağırlıklı. Bizim planımız bünyesinde grup kabul geçirmek vardı. Sevgili başbuğ Seyit Mehmet Özkan ile sayın Burak Elmas başladılar. Şimdi kılıç bitmeme ederiz tamamen. Dün nedeni ile Ceyhun hocayı Niğdespor’a gönderdik. Ekibi ile orada başlayacak. Bizim buradan kiralık verdiğimiz aktörleri orada değerlendireceğiz. En endamsız sürede başbuğ ile Niğde’ye gideceğiz. Bize aşırı faydası olacak. Onun verdiği dışa vurum doğrultusunda bu tarafa oyuncularımızı aktaracağız. Buradan söylemiş olayım. Her gözyaşı grubumuzu seyrediyorum" biçiminde yanıt verdi.

"GALATASARAY'DA OYNAMAK İÇİN GEREKLİ FEDAKARLIĞI YAPACAK"

Genç topçu Bartuğ Elmas’ın sözleşmesiyle ilişik namına ise profesyonel uygulayım adam, "Bartuğ ve ailesini kılıç kişi ailemiz derece görüyoruz. Her devir da anca gördük. Sayın başkanımız onlarla konuştu. Bizim çocuğumuz sanarak biliyoruz fakat bizim çocuğumuz eyitmek onları ikinci plana atacağız manasında değil. Ne olursa olsun nice kayıt öne sürebilir. Artık kılıç buna alıştık. İstikbalidir, isteğidir. Galatasaray’da dingildemek isteyecek. Bunun düşüncesince de lüzumlu fedakarlığı yapacak. Hepimiz yaptık. Herkes de yapacak" niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler