USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Edirne Motor Sporları Merkezi, Türkiye Motokros Şampiyonası ile kapılarını açacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, Edirne Valiliği işbirliğiyle inşası bitmeme fail Motor Sporları Merkezi'nin, Aralık ayında düzenlenecek Türkiye Motokros Şampiyonası bitiş etabıyla önceki etkinliğine ev sahipliği yapacağını söyledi.

Edirne Motor Sporları Merkezi, Türkiye Motokros Şampiyonası ile kapılarını açacak
19-11-2021 17:13

Edirne Valiliği ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğiyle merkeze ilişkin Musabeyli köyünde temeli 2021 yılının başlarında atılan, Motor Sporları Merkezi'nde sona gelindi. Edirne Valisi Ekrem Canalp ile federasyonun asbaşkanları Ogün Baysan ve Mahmut Nedim Akülke pisti durumunda inceleyerek açıklamalarda bulundu. Vali Canalp, Afyon'da geçtiğimiz günlerde meydana getirilen arsıulusal motokros şampiyonasından tahsil edilen deneme ile pistte küçük tebeddülat yapılacağını tabir ederken, asbaşkan Ogün Baysan ise açıklık ayında düzenlenecek Türkiye Motokros Şampiyonası bitiş etabıyla pistin geçmiş etkinliğine ev sahipliği yapacağını söyledi.

CANALP: ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN BİR TESİS ORTAYA ÇIKACAK

Afyon'da meydana getirilen yarışma sonrası federasyon yetkililerinin meydana getirdiği raporlamaya mucibince pistte küçük tebeddülat yapılacağını tamlayan Canalp, "Bu raporlama doğrultusunda hem pistte bununla birlikte bu yapacağımız içtimai teçhizat sahalarında ne çeşit gereksinimler varsa bu ihtiyaçlara mucibince yaptığımız projede başkalık yapacağız. Buna mucibince de ortaya baş döndürücü henüz kusursuz ortak plan çıkmak olacak. Bu projede eksiksiz fevk yapıyı baştan yapacağız ancak ortak müjdeyi de pazarlık etmek istiyorum. Aralık ayının başlangıcında 4-5 Aralık'ta burada Türkiye Motokros yarışlarını birlikte gerçekleştireceğiz. Burada lüzumlu bulunan eksiksiz sponsorluk hizmetlerini Edirne Valiliği kendisine tığ federasyonumuzun hizmetine sunacağız. Şimdilik eğreti tesislerle şu an düşüncesince olması gerektiği kadarını yapacağız. Diğer tesisler de bittiği devir Türkiye'deki en filinta ve arsıulusal standartlara en uygun, kusursuz tesisleri de çıkartmış olacağız" niteleyerek konuştu.

"KARAVAN PARKI ALANI OLACAK"

Parkurda yapılacak değişikliklerin parkuru henüz ateşli bir duruma getireceğini tamlayan Vali Canalp, "Bir de üstyapı ile ilişik önemsiz tebeddülat olacak. Motokros düşüncesince mevrut kişilerin gerekseme duyduğu ortak içtimai teçhizat endüstrisi olacak. Bu da karavan parkı. Yanı başına, projenin ilerleyici bölümlerinde, aşama biçiminde buraya ortak karavan parkını da arttırma kılmak vasıtasıyla inşallah bu projeye de nitelik katmış olacağız. Belki çadırlardan müteşekkil ortak önemsiz cilt endüstrisi da bire ortak halde buraya arttırma kılmak vasıtasıyla mevrut izleyicilerin konaklama olanaklarına kavuşacağı ortak endüstrisi da katmak istiyoruz. Böylelikle burayı hoppadak yarışma zamanlarında değil, daima yaşayan, akıntı biçiminde bulunan ortak düzlük biçimine kavuşturmuş olacağız" gibi konuştu.

BAYSAN: DÜNYA STANDARTLARINI YAKALAYACAK

Motokros Federasyonu Teknik Asbaşkanı Ogün Baysan da, parkurun yapımının bitmesinin peşi sıra evren standartlarında ortak kasılma olacağını dile getirdi. Baysan, "Edirne bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli ortak lokasyon. Afyon'da edindiğimiz ortak deneme var, Afyon'un da dünyada yarışlık kendisine dü yıl fevk fazladan ortak numara olması bizlere ağırbaşlı açıdan ortak deneme kattı. Edirne'nin de değişik ortak pozisyonu ve yapısı var. Orada dünyayı buluşturduk ancak esasen Edirne doğrusu ortak intikal noktası. Buraya müşterilerini sürüklemeyeceğiz, hacısı hocası buraya baş döndürücü şen ortak halde ulaşacak. Burada yapacağımız parkurla Afyon'u kıyasladığım zaman, Edirne'de oraya mucibince bireşimli değil henüz saf ortak alan, henüz sevinçli ortak tempo endüstrisi oluşacak. Yapacağımız dünkü eklemelerle, parkurun hakkıyla Afyon'u da yakalayacağına ve evren standartlarında, dünyanın beğeneceği evren motokrosunda arazi alacağına canı içtenlikle inanıyorum" dedi.

"TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ETABINI DA BURAYA ALDIK"

Türkiye Şampiyonası'nın bitiş aşamasının da Edirne'ye alındığını kail Baysan, "Türkiye Şampiyonası'nın şampiyonlarının belirleneceği sonuç yarışı da buraya aldık. Bunu afiyetle hesabına sağlamak düşüncesince buradayız. İnşallah baş döndürücü dobra ortak organizasyonla aslını atacağız ancak önümüzdeki yıl hakkıyla evren literatürüne motokros çapında girecek ortak parkura eş olacağız daima beraber" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler