USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'

Trabzonsporlu topçu Dorukhan Toköz, şampiyona yarışında rehavete kapılmak istemediklerini belirterek, özlük içlerinde konsantrasyonlarını bozmadan bitmeme ettiklerini söyledi.

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'
25-11-2021 19:08
Dorukhan Toköz, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Fatih Karagümrük ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Genç futbolcu, rastgele birlikte kariyerde inişler çıkışlar olabildiğini belirterek, "En sonuç şampiyona yaşadım da buraya geldim. Sakatlıkla ilgilendiren tek birlikte bilinçlilik kalmadı, baş döndürücü şükür geçti. Sağolsun burada keyif ekibi, rastgele birlikte sıkıntım olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyona güç birlikte şey. İnşallah üstesinden geliriz" sanarak konuştu.

"Şampiyon olduktan sonraları Avrupa'ya gideriz"

Şu an benek farkı kendisine önde olduklarını fakat ikinci yarının baş döndürücü henüz ehemmiyetli olacağını tamlayan Toköz, "Çok güç maçlar bizi bekliyor. Önümüzde de baş döndürücü güç maçlar var. İnşallah burada böke olup ondan sonraları sonu Avrupa olur. Burada mesaimizi tamamladıktan, şampiyonluklar gördükten sonraları inşallah Avrupa'ya gideriz" ifadelerini kullandı.

"Hoca nerde fariza verirse oynarım"

Dorukhan Toköz, Peres'in yokluğunda savunmanın sağında fariza yapmasıyla ilgilendiren kendisine ise "Ben normalde ılımlı meydan oyuncusuyum güçlükle Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta bozulmamış berk oynadığım dönemler oldu. Benim düşüncesince mutluluk ayırt etmiyor. Nerede gerekseme olursa, sarıklı nerede fariza verirse orada oynuyorum. Bu aralar bozulmamış bekte gerekseme oldu, Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam anca müstahak görmüş oldu orada oynattı. Şu enstantane birlikte başağrısı yok, sarıklı nerede fariza verirse orada oynarım" sanarak konuştu.

"Buraya uymak bedava oldu"

Trabzonspor'a baş döndürücü endamsız müddette uyarlanmış bulunduğunu kaydeden Dorukhan, "Ailem de bekâr bırakmıyor. Burada ulusal takımlardan baş döndürücü dostum var. Buradaki düzlem da baş döndürücü iyi. Arkadaşlarımla bu arada arada aşındırmak yiyoruz, andıran oturuyoruz, bu arada çay içiyoruz. Ortam kendisine da tesanüt kendisine da baş döndürücü iyi. Uyum sağlamak, vaktiyle tanıdığım dostlarım da olduğu için çevre benim düşüncesince bedava oldu" değerlendirmesini yaptı.

"Şampiyonluk yarışında rehavete kapılmak istemiyoruz"

Trabzonspor'un şampiyona yarışında avantajlı halde olması dolayısıyla şampiyona söylemleri dair davranışlarında ölçülü olduklarını kail Dorukhan Toköz şu ifadelere toprak verdi:

"Söylemlerden ego baş döndürücü etkilendiğimizi söyleyemem. Öncelikle işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da aramızda hakeza konuşuyoruz. Biz bu rehavete kapılmak istemiyoruz. Maç karşılaşma bakıyoruz. Çünkü rastgele birlikte karşılaşma bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. O sebeple kamuoyunda baş döndürücü henüz özen etmemeye çalışıyoruz. Kendi içimizde konsantremizi bozmadan bitmeme ediyoruz. Çünkü tığ şayet birlikte karşılaşma kaybedersek farklı, Allah korusun biçimsiz derece derece değişik yorumlar yapılacak. O sebeple tığ elleme giderken de baş döndürücü özen etmemeye çalışıyoruz o taraflara. Allah korusun birlikte bilinçlilik olursa gine özen etmeden yolumuza bitmeme edeceğiz."

"Ben Trabzonspor'u seçtim, baş döndürücü dobra birlikte beraberlik oldu"

Dorukhan, Trabzonspor'a aktarma süreciyle ilgilendiren kendisine ise "Ben önceki sözleşmem bittiğinde Avrupa'ya görmek istediğimi söylemiştim menajerime. O boşluk birlikte güruh takımdan öneri geldi. Hem Avrupa, bununla birlikte Türkiye içerisinden güçlükle o boşluk Abdullah sarıklı ile konuştum. O arada Abdülkadir, Uğurcan ile baş döndürücü konuştum. Bu yıl hocamızın şampiyonluğu baş döndürücü istediğini, baş döndürücü elleme birlikte ekip kuracağını, baş döndürücü dobra plan olacağını söyledi. Abdullah hocayla henüz ilkin çalışmıştım güçlükle onun zamanında kusur yaşamıştım, sağlıksız kalmıştı. Hoca benle hakeza konuşmuş olduğu için, dostlarım da aradı baş döndürücü dobra olacağını anlattı hepsi. Sağ olsun ego Trabzonspor'u, seçtim. Çok dobra beraberlik oldu. O antrenmandaki muhabbette, en sonuç galip geldikten sonraları ego oradan geldim" ifadelerine toprak verdi.

"Milli takıma gidip sonraları Avrupa'ya görmek hayalim"

Dorukhan ulusal ekip ve Avrupa hedefiyle ilgilendiren kendisine da şu ifadelere toprak verdi:

"Önce Trabzonspor'da kalburüstü olup, henüz sonraları önümüzde 5 ay sonraları ulusal ekip arası var. Ondan sonraları ulusal takıma gidip orada formayı almak. Tabii ki hepimizin gayesi ulusal takım, ora baş döndürücü hususi birlikte yer. Oraya görmek her insanın hayali. İnşallah oraya da gidip, ondan sonraları Avrupa'ya görmek hayalim."

Gökmen Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler