USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“Burun estetiği ile hayat kalitenizi artırabilirsiniz”

Burun Estetiği Uzmanı Op. Dr. Vepa Silapov, koku alma organı estetiğinin (rinoplasti) hem rical aynı zamanda hanımlar ortada yayılmış müşterek muamele biçimine geldiğini belirterek bu infaz ile koku alma organı yapısından erinçsiz bulunan şahısların dobra müşterek koku alma org

“Burun estetiği ile hayat kalitenizi artırabilirsiniz”
15-11-2021 13:08

Burun Estetiği Uzmanı Op. Dr. Vepa Silapov, rinoplasti karşı değerlendirmeler yaptı. Karakteristik ortak beniz niteliği bulunan burnun şeklinin ve boynun ferdin beniz görünümü düşüncesince önemini vurgulayan Dr. Silapov, “Burun ucu ve koku alma organı sırtı konturunu yöneltmek yahut estetiğini imar etmek bunun şeklinde rinoplasti uyguluyoruz. Temelde plastik ve filinta duyusal cerrahi iş bulunan rinoplasti, koku alma organı biçimlendirme prosedürüdür. Günümüzde makbul çağdaş koku alma organı estetiği teknikleri nice olaya engelleme olanağı veriyor” açıklamasını yaptı.

“BURUNDAKİ SORUNLAR RİNOPLASTİ İLE ÇÖZÜLEBİLİYOR”

Rinoplastiye yayılmış yerine burundan dem almada sıkıntı canlı ve koku alma organı yapısı gergin insanların başvurduğunu tamlayan rinoplasti uzmanı Silapov, “Burun tıkanıklığı nice soruna kez açabilir. Egzersiz veya sporda sıkıntı ortaya çıkar. Uyku düzeni bozulabilir. Ayrıca horlamaya ve hab apnesi kabilinden ehemmiyetli sorunlara kez açabilir. Özellikle günce hayatta deli dolu yerine etkin veya daim cereyan biçiminde bulunan insanların aktivitelerini engelleyebilir. Bunun düşüncesince koku alma organı spreyi veya hab apnesi tedavisi kabilinden kimi tıbbi tedaviler uygulanıyor. Ama burnun şeklinden olup biten mesail ve filinta duyusal görünümü kaldırmak düşüncesince rinoplasti öneriyoruz. Herhangi ortak sarsıntı veya zedelenmek kararı koku alma organı kemiğinde meydana mevrut mesail da rinoplasti ile çözülebiliyor” şeklinde konuştu.

“BURUN ESTETİĞİ KARMAŞIK BİR ESTETİK OPERASYONDUR”

Op. Dr. Silapov; koku alma organı kamburluğunu azaltmak, koku alma organı ucunu törpülemek yahut asimetrileri yöneltmek kabilinden işlemler düşüncesince filinta duyusal rinoplastinin uygulandığını kaydetti. Burunda kozmetik tadilat işlevsel rinoplasti ile toplanmış edildiğinde elleme ortak akıbet alınabildiğini tamlayan Silapov, şu detayları verdi:

“Burun estetiği, umumi duyum yitimi altında meydana getirilen kompleks ortak filinta duyusal operasyondur. Burun tabanı süresince baş döndürücü önemsiz ortak kesi ile yapılır. Bu kesi, burunda görülmeyen kesilerle bağlantılıdır. Bu kesilerden burundaki kakırdak ve kemiklere ulaşım sağlanıyor. Daha sonradan koku alma organı geçişlerini iyileştirerek mızrap ve kıkırdakta makbul müeddep işlemlerle koku alma organı biçimlendirme işlemi yapılıyor.”

“CERRAH ÇOK İYİ SEÇİLMELİDİR”

Rinoplastide en elleme kararı elde etmenin, mevzun ten dokusu ve strüktürel yerine sert koku alma organı iskeleti ile irtibatlı olduğuna ayraç fail koku alma organı estetiği uzmanı, şöyleki bitmeme etti:

“Rinoplasti, bu bölgede deneyimli hekimlerin uygulayabileceği ortak prosedürdür. Operasyon esnasında nazik adımlar var. Bu adımlar, bire ortak sürede burunda tabii görünümü elde etmenin de anahtarıdır. Bu nedenle rinoplasti yaptıracak kişilerin, filinta duyusal cerrahı baş döndürücü elleme seçmesi gerekir. Bu uygulama, hoppadak filinta duyusal kaygılarla yapılmıyor. Sağlıklı dem kabul etmek ve burnun işlevini kaldırmak düşüncesince rinoplastiye gerekseme duyuluyor. Ayrıca, horlama kabilinden hastalıkların tedavisi düşüncesince de rinoplasti uyguluyoruz. Tüm bunlar toplanmış uygulamalardır. Bu nedenle rinoplastide deneme baş döndürücü önemlidir.”

EN HASSAS İŞLEM: RİNOPLASTİ

“Rinoplasti, KBB yahut plastik cerrahın yapması müstelzim en alıngan işlemlerden biridir” diyen Vepa Silapov, “Rinoplastiye mahsus gerekseme değişse de çoğu kez filinta duyusal ortak sorunu, teneffüs bozukluğunu yahut değme ikisini de yöneltmek düşüncesince uygulanabilir. Uzman rinoplasti cerrahları, bu dirimsel bölgede teneffüs bütünlüğünü koruyabilmeli yahut geliştirebilmelidir. Yüz uyumunu kaldırmak düşüncesince de koku alma organı yapısını tahvil üstüne bilirkişi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“RİNOPLASTİ YAYGIN BİR PROSEDÜR HALİNE GELDİ”

Op. Dr. Vepa Silapov, “Rinoplasti, koku alma organı kemiğinin şekillendirilmesi ve koku alma organı kıkırdağının değiştirilmesi kabilinden prosedürler içerebilir. Burun ucu estetiğinde, koku alma organı ucunun koku alma organı sırtı ve öteki bölümleri ile oranlı olmasını sağlıyoruz. Böylece burunda, beniz ile mevzun ortak filinta duyusal ve balans elde ediliyor” dedi. Silapov, burnunun görünümünden mutlu sıfır nice ferdin rinoplastiye başvurduğuna uyanıklık çekerek şu detayları verdi:

“Burun estetiğini hoppadak hanımefendilerin yaptırdığına müteallik umumi ortak idrak vardır. Bu akla yatkın değil. Rinoplasti, hem rical hem hanımlar ortada yayılmış ortak yöntem durumuna geldi. Burnunun yapısından huzursuz bulunan kişiler, dobra ortak koku alma organı görünümü elde edebiliyor, özgüven kazanabiliyor. Ayrıca, dem alma, horlama ve hab apnesi kabilinden sorunlara da stabil hal olabiliyor. Yani koku alma organı estetiği ile hayat kalitenizi artırabilirsiniz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler