USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Nur Çebi: Şov yapmıyorsak arkada mücadele etmediğimiz anlamına gelmez

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'İlgili makamlara gidiyoruz. Yeri geliyor sesimizi yükseltiyoruz. Ben nümayiş ardında değilim. mühim bulunan Beşiktaş'ın haksızlığa uğramaması. Geçen yıl de yaptık' dedi.

Ahmet Nur Çebi: Şov yapmıyorsak arkada mücadele etmediğimiz anlamına gelmez
20-11-2021 14:22
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "İlgili makamlara gidiyoruz. Yeri geliyor sesimizi yükseltiyoruz. Ben demo ardında değilim. mühim bulunan Beşiktaş'ın haksızlığa uğramaması. Geçen sene de yaptık" dedi.

"BU ŞANSIZLIK BUGÜN TERSİNE DÖNECEK"

Beşiktaş Kulübü 2021 yılı 3'üncü Olağan Divan Kurulu toplantısı Vodafone Park'ta yapılıyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmayla üyelere seslendi.

Beşiktaş'ın şeb ezanı Alanyapor deplasmanına misafir olması zımnında kuruldan er ayrılacağını tabir fail Ahmet Nur Çebi, "Takımımız maatteessüf bahtsız neticeler aldı. Alanya'da bu makus zamanı değiştireceğiz. Özellikle buradan ayrılacağım düşüncesince bozukluk diliyorum. Konuşacak baş döndürücü madde var. Mali ve yönetimsel umumi astronomi tarihimiz açıklandı. O tarihte dört başı mamur umumi oturmuş üyelerini ne olursa olsun oraya bekliyoruz. O devir ego orada olacağım. Raporun ait şahısların de orda olacağından şüphem yok. Buraya gelinmesi baş döndürücü bahtiyar etti. Dışarda değil burada bahsetmek gerekiyor. Bugün sayın başbuğ ve dostlarının gelmesini ölçüm ediyorum. Ne konuşacaksak burada konuşalım. Eski becerikli arkadaşlarımıza bu kapıyı açalım. Sayın sedir başkanım bunu ikrar edersiniz bahtiyar olurum. Sayın başkanın bugünkü yapmış bulunduğu görüşme beni bahtiyar etti. Başlangıcı elleme geldi. Birlik ve el birliği kısımları vardı. Bu bizim düşüncesince önemli. Kendisini kabil ego de buradan gelip gideceğim. Bazı şeylere karşılık özgülemek zorundayım. TL'ye irca konusu var. 50 milyon dolarlık devre dönerken, 34 milyon Euro’luk devre dönmemiş. Kredi konusu var. 1.5 sene süresince bu güven bizlere kullandırılmadı. Ben kardeşimin evini tutu ettim. Durup dururken 1.5 sene geçmedi. Bugün baş döndürücü şükür kulübün hiç kimseye borcu yok. Yürüyen davalar var. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz davalar. Şu an tek çalışanımıza borcumuz yok" ifadelerini kullandı.

"VİCDANIMDAN DOLAYI SESSİZ KALMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Fikret Orman'ın toplumsal iletişim araçları ki var, bunları bizlere de açıklayın baş başa mücadele edelim açıklamasına da karşılık sağlayan Çebi, "Sosyal medyada bizim karşımıza çıkan ortak başbuğ talibi vara. Yazıp duruyor. Tevfik Yamantürk'ü mazeret göstererek buraya gelmiyor. Ben sana nite karşılık vereceğim. Bu arkadaşımız 2 devir ortamında emektar yönetimi destekleyip, bizi suçlayan ortak durum içerisine girmiş. Sosyal medyada bakarsanız kimlerin ne yazdığını görürsünüz. Kendisiyle baş döndürücü ortak tomar sıkkın proses berhayat kızarmak istemediğimi söylüyorum. Mali ve yönetimsel umumi kurulda söylem açıklanacaktır. Gereği yapılacaktır. Ben üstelik görmedim. Görmek istemiyorum, karışma buyurmak istemiyorum. Adaletsizlik ortamında peyda buyurmak istemiyorum. Vicdanımdan çevre kelimesiz kalmaya bitmeme edeceğim. Bundan sonradan hepsi aritmetik verecek. Ben buradaydım, doğru. Başkan başkandır Başkanın gelişigüzel şeyden haberi olur. Benim haberim olmaksızın elleme yahut biçimsiz nice nesne yapılmış. Yaptıysak ortak günah bedelini öderiz" niteleyerek konuştu.

"BEŞİKTAŞ BENİM İÇİN ÖNEMLİ VE KUTSALDIR"

Fikret Orman'nın aklama edilmemesi üzerine da mütekellim Çebi, "Genel astronomi kendisini aklama etmemiş. Bize izin verdiler, peşi sıra da nukut nerede niteleyerek sordular. Ben seni demincek nite aklama edeceğim. Fikret komutan değişmemiş. Bazı şeyleri değişik hitabı değişmemiş. Bundan vazgeçmesini diliyorum. Kendisine çağ buraya geldiği düşüncesince teşekkürname ediyorum. Mali ve umumi kurula eş orada gelişigüzel şeyi paylaşalım. Beşiktaş benim düşüncesince ehemmiyetli ve kutsaldır" dedi.

"ŞOV YAPMIYORSAK ARKADA MÜCADELE ETMEDİĞİMİZ ANLAMINA GELMEZ"

Hakem dair izah yapmamasına da duruluk getiren Çebi, "Hakemlerle ait düçar haksızlıkları görüyorum. Bunları ait bildiğiniz kıl payı MHK'da ortak başkalık oldu. Onlara öndelik ita durumumuz var. evvel TFF'ye sonradan editör kuruma bu görüntünün nerede bulunduğunu araştırmaya başladık. İki yandan da mevrut yanıtlar yetersiz. TFF görüntünün olmadığını söylüyor. Ancak MHK'ya ortak nasip ayırt etmek durumunda olduğumuzu düşünüyorum. Ben Beşiktaş başkanıyım. Sabahtan akşama hakemlerle ait konuşmanın faydası bulunduğunu düşünmüyorum. İlgili makamlara gidiyoruz. Yeri geliyor sesimizi yükseltiyoruz. Ben demo ardında değilim. mühim bulunan Beşiktaş'ın haksızlığa uğramaması. Geçen sene de yaptık. Hollanda'daki pik bana güvenin dedim. Biz güzeşte sene de bunlara sunulan kaldık. Beşiktaş'ın hakkını yedirtmeyiz. Şov yapmıyorsak arkada mücadele etmediğimiz anlamına gelmez" biçiminde konuştu.

"BU ŞANSIZLIK BUGÜN TERSİNE DÖNECEK"

Takımda yaşanmış bulunan sakatlıkların iri kısmının darbeye ilişkin olduğuna yer veren Çebi, laflarını şu biçimde noktaladı:

"Sakatlıkların maatteessüf iri bölümü darbeye bağlı. Bu durumun şansızlık bulunduğunu almak zorundayız. Bu şansızlık çağ aksine dönecek. Gelin Beşiktaş'ı ayağa kaldırıp, uçuralım. Kimi aklama edeceksiniz, benim haddime değil. Orada imanlı biçimde değişmeyen verilecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler