USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Ağaoğlu: Şu anda nerede olduğumuz değil, ligi bitireceğimiz yer önemli

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçının arkası sıra icra ettiği açıklamada elde edilmiş neticenin önemli bulunduğunu belirterek, 'Ancak şu anda nerde olduğumuz ve nereden geldiğiniz o derece önemli değil. mühim bulunan ligi bitireceğimi

Ahmet Ağaoğlu: Şu anda nerede olduğumuz değil, ligi bitireceğimiz yer önemli
17-10-2021 23:28
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçının peşi sıra meydana getirdiği açıklamada elde edilmiş neticenin önemli bulunduğunu belirterek, "Ancak şu anda nerde olduğumuz ve nereden geldiğiniz o derece önemli değil. mühim bulunan ligi bitireceğimiz yer. Biliyorsunuz bura Türkiye" dedi.

Güzel nezdinde karşılaşma bulunduğunu tamlayan Ahmet Ağaoğlu, "Mart 2019'dan sonradan önce kez bu derece derin nezdinde peyrev desteği ile oynadığımız nezdinde karşılaşma oldu. Taraftarın desteği, enerjisi arkanızda yapılmaksızın hakkıyla nezdinde şeyler kem oluyordu. Bugün o desteği baştan sona arkamızda bulduk. Gol yediğiniz devir değil, mücadeleyi kaybettiğiniz devir maçı kaybedersiniz. Puan kaybedersiniz, şampiyonluğu kaybetmezsiniz. Eğer mücadeleyi, umutları ve inancınızı kaybederseniz, bu Trabzon insanoğlunun yapısıyla örtüşmeyen nezdinde tutum şeklidir. Bugün yıldızı düşük nezdinde golle geriye düşmemize rağmen, oyuncularımız taraftarlarımızla beraberce baş döndürücü dobra nezdinde savaşım örneği gösterdiler ve maçı 1-0'dan 3-1'e getirdik. Tabii ki değişik da olabilirdi. Biz hemen nezdinde karşılaşma kazandık. Bu zinhar kimseyi yanıltmasın. Bir ahir maçı kazandığınızda bu yengi nezdinde ağıt tabir eder. Sadece nezdinde karşılaşma kazandık, ligin 4'te 1'ini oynadık. Önümüzde 4'te 3'ü var. Aynı düzen bağı ve ciddiyetle, rakip ki olursa olsun ona hürmet göstererek bitmeme etmeliyiz. Derin nezdinde kadromuz bulunduğunu söylemiştim. Bugün Hamsik'in yokluğu önemli nezdinde eksiklikti lakin onun namına fariza yapabilecek oyunculara da sahibiz. Neticede ayak topu 11 kişiyle oynanıyor. Daha sonradan pik girenler de önemli katkıda bulundular. Ortaya 3-1'lik nüsha çıktı. Bu yıl önce kez hocamızın müsaadesiyle soyunma odasına girdim. Oyuncularımızın mutluluğu vardı, teşekkürname ettik, kutlama ettik" dedi.

#CANLI Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan karşılaşma sonrası izahat https://t.co/pO8nn4gXkd

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) October 17, 2021

"MHK'DEN 18 KULÜP RAHATSIZ"

Ağaoğlu, yargıcı kararlarına bağlı nezdinde soruya ise şu cevabı verdi:

"Penaltı konumu VAR'da verildi. Onun sonucunda hakemin verdiği nezdinde karar. Bizim çoğu kez şikayetçi olduğumuz mevzular hakemlerin VAR'a çağrılmamaları. Kırmızı yaşlı sonucu ağırbaşlı bulundu. Benim gördüğüm hem ayakla karışma aynı zamanda sevk var. İkinci sarıdan kırmızı. Eleştirenler kimler bilemiyorum lakin yargıcı kararlarıyla ilişik ve Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yapısıyla ilgili ligin gene bugüne derece yaşadığımız teessürat ortada. Bu mevzuyla ilişik Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beş altı görüşmemiz oldu. Çarşamba haset çağ 15.00'te de Kulüpler Birliği namına şahsım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı, Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı ve bizim MHK ile alakalı şekilde meydana getirilen çalıştayı tay tay arabası Süleyman Hurma ve ast lig mümessili ile beraberce esasen güruh yapacağız. Taleplerimiz dun üst kamuoyunda paylaşıldı. İlk kez 18 kulübün nezdinde araya gelmiş şekilde aldığı nezdinde sonucu speküle ederek sulandırmaya çalışıyorlarsa da şurası tabir edebilirim; Bugün sebebiyle MHK'nın yapısından, yargıcı kararlarından, atamalardan, değerlendirmelerden dü pakt çekimser, gayrı 18 pakt rahatsız. Bu binanın rehabilite edilmesi doğrultusunda Türkiye ayak topu federasyonu ile ilişik geçtiğimiz hafta nezdinde çalıştay etme bunun sonucunda de endamsız önel ve levent boylu vadede yapılacak bulunan yenilikler değişimleri konuşacağımız, tartışacağımız, uygulamaya alacağımız nezdinde güruh gerçekleştirilecektir."

"NEREDE OLDUĞUMUZ ÖNEMLİ DEĞİL, ÖNEMLİ OLAN NEREDE BİTİRECEĞİMİZ. BİLİYORSUNUZ; BURASI TÜRKİYE"

Namağlup olabilirsiniz lakin gelecek hafta yenildiğinizde şöhret gider. Önümüzdeki hafta karşılaşma kaybettiğinizde esasen sıfırdan başlarsınız. Şu anda nerede olduğumuz önemli değil. Artık bu karşılaşma geride kaldı. Elde ettiğimiz sonuç elbette ki baş döndürücü önemli lakin buna takılıp kalırsak yaşamımızın hatasını yapmış oluruz. Bundan ahir maçı kaybettiğimizde 24 haftalık hızlı tek ağıt tabir etmez. Ben işin o bölümüne bakmıyorum. Namağlup olup da ikinci bulunan takımlarımız mevcut ligimizde. Şu anda nerde olduğumuz ve nereden geldiğiniz önemli değil. Tabii ki önemli lakin o derece değil. mühim bulunan ligi bitireceğimiz yer. Biliyorsunuz bura Türkiye" ifadelerini kullandı.

"PERES VE NWAKAEME'DE ÇEKME VAR"

Ağaoğlu, maçta sakatlanan Peres ve Nwakaeme'nin durumuyla ilişik şekilde da, "Her ikisinde de incizap var. Aradan 1-2 devir geçtikten sonradan o ödem eksilme olduktan sonradan çekilen MR sonucunda halleri muhtemelen olur" sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler