USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdülkadir Ömür: Şehrin özlediği şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, 'Tek amacımız, ekibi galip getirip yukarılarda avlamak ve bu kentin özlediği şampiyonluğa ekibi ulaştırmak. Zor müşterek sergüzeşt olacak. Bu bizim düşüncesince düşünce değil, vebal değil, şimdi aşkın bizi motive ediyor. Elimizden mevrut h

Abdülkadir Ömür: Şehrin özlediği şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz
20-10-2021 14:15
Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, "Tek amacımız, ekibi galip getirip yukarılarda avlamak ve bu kentin özlediği şampiyonluğa ekibi ulaştırmak. Zor ortak avantür olacak. Bu bizim düşüncesince kaygı değil, yazık değil, hâlâ ortak tomar bizi motive ediyor. Elimizden mevrut rastgele şeyi bugün sonuna derece yapacağız" dedi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde meydana getirdiği idmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde matbuat mensuplarına açıklamalarda mevcut Abdülkadir Ömür, Avrupa hayalleri ile Trabzonspor’un bökelik mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘İNANILMAZ BİR ORTAM VAR’

Sezon aslında bu yana Trabzonspor’un geldiği süreçle ilişik suali cevap veren Abdülkadir Ömür, “Geçen sezondan itibaren yükselen ortak performansımız var. Özellikle Abdullah hocanın gelmesinden itibaren 8'inci haftadan sonradan dobra performansımız vardı. Takım yerine dobra defans yapıyorduk, dobra hücumlar alıyorduk ve dobra maçlar kazanmıştık ancak bugün başı kaybettiğimiz puanlardan ötürü katı yukarıda tutunamadık. Bu sezona da bökelik parolasıyla çıkmıştık. Çok dobra ortak ekip kuruldu. Çok dobra oyuncular fiş takıma. Sezon aslında buyana bu plana sadakatli olmaya çalışıyoruz. Herkes öz vazifesini yapıyor. İnanılmaz ortak müstevi var. Bunu bitmeme yol açmak istiyoruz. Her karşılaşma adına koya koya galip başlamak istiyoruz. Lig aşırı derinlemesine ortak serüven, hâlâ başındayız ancak lideriz ve bunu keyfini sürüyoruz” dedi.

‘ÖZLEDİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAK İSTİYORUZ’

Takımın bökelik mücadelesini değerlendiren Abdülkadir Ömür, “Gerek başkanımız, lazım hocamız, lazım de camiamız ve taraftarımız hepsi bökelik bekliyor. Uzun süredir şampiyon olamıyoruz. Herkesin istediği üzere evcil oyuncular da bu şampiyonluğu istiyor. Bu bizim üzerimizde ortak yazık yaratmıyor, hâlâ aşırı hırslandırıyor. Herkes üzere kılıç de bu ekibi şampiyon yerine değerlendirmek istiyoruz ve elimizden mevrut rastgele şeyi yapıyoruz. Bazen ego oynuyorum, birtakım bazı Yusuf, birtakım bazı apayrı ortak isim oynuyor. Tek maksadımız ekibi galip getirip yukarılarda avlamak ve bu kentin özlediği şampiyonluğa ekibi aksettirmek istiyoruz. Zor ortak avantür olacak. Bu bizim düşüncesince kaygı değil, yazık değil, hâlâ ortak tomar bizi motive ediyor. Elimizden mevrut rastgele şeyi bugün sonuna derece yapacağız. Yerli ve ecnebi yerine fark geçirmek istemiyorum. Çünkü aşırı dobra ortak ortamımız var. Bence Türkiye ligindeki takımlarda fasile ortamı yerine en dobra takıma ehil olduğumuzu düşünüyorum. Bunu eller da dile getiriyor. Bunu en dobra biçimde bitmeme ettirip, bugün sonuna derece yukarılardaki seviyelerde oynayıp özlediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” diyerek konuştu.

‘ELEŞTİRİLER SÜREKLİ OLUYOR’

Kamuoyunda oluşan eleştirileri değerlendiren Abdülkadir Ömür, “Eleştiriler daim oluyor. Bir topçu yerine buna belirgin ballanmak zorundayız. İnişli mezun performanslarımız olabiliyor. Kesinlikle hürmet duyuyorum buna. Geriye dönerek baktığımızda birtakım şeyler kusur gittiğinde problemi apayrı yerde değil kendimizle yüzleşerek aramalıyız. Taraftarlarımızın yahut birtakım matbuat personellerinin eleştirilerine sunulan kalınca kendimi check-up geçirmek istiyorum. En dobra hedefim Trabzonspor’a müfit olabilmek. Eleştirileri ört bas yazar öz performansımı adına üstlük döşemek istiyorum. Yavaş aheste kendimi bulduğuma inanıyorum. Kötü olduğum zamanlarda de antrenmanlarda hâlâ ortak tomar çalışıp, her insanın özlediği ve eğlenmek istediği Abdülkadir düşüncesince çalışıyorum” dedi.

‘HOCAMIZ NEREDE İSTERSE ORADA OYNARIM’

Kendisini en şen oynadığı mevkiinin sorulması üzerinde Abdülkadir Ömür, “Bu hâlâ aşırı hocamızın verebileceği ortak karar. Çünkü Alanya maçında sol berk oynamıştım. Gerektiğinde öğretmen ‘sol berk oyna’ diyecek ve ego sol berk oynayacağım. Bazen ölçülü ortalık birtakım bazı bozulmamış belirgin ancak hocamız beni nerede değerlendirmek istiyorsa o mevkilerde dingildemek istiyorum. Kendimi hâlâ şen hissedebileceğim ortak mevkii yok. Hocamız nerede tehyiç yapmak isterse orada oynarım. İki mevkide de fariza yapabiliyorum ancak ast yapıda hâlâ aşırı 10 hile pozisyonundan fariza alıyordum. Bazen 8 numarada fariza alıyordum ancak A takıma çıktıktan sonradan devir zamane sol açık, devir zamane bozulmamış havadan fariza almaya başladım ancak kendimi hâlâ şen hissettiğim semt 10 numara. Son maçlarda hâlâ aşırı ölçülü ortalık bölgelerinde fariza almaya başladım. Hocamızın takdiri. Bir dahaki maçta bozulmamış belirgin yahut ölçülü oynatabilir ancak 10 hile pozisyonunu da seviyorum” ifadelerini kullandı.

‘SOSYAL MEDYADAN UZAK KALDIM’

Çalışmaları ve motivasyonuyla ilişik suali cevap veren Abdülkadir Ömür, “Özel ortak antrenörüm var. İstanbul’dan haftada 2 güneş yanıma geliyor, hususi antrenmanlar yapıyoruz. Yemek programı ve alıştırma programını alıştırma önceleri ve sonrası yerine dü kısıntı ayırıyor ve daim çalışıyoruz. Bir topçu hevesli yerine yaşamına bu biçimde bitmeme etmeli. Genç yaştayız, önümüzde aşırı derinlemesine avantür var. Burada Hamsik de bizlere ortak örnek. Sürekli öz koçuyla geziyor. Antrenmanlardan önceki ve sonradan yahut müsaade günlerinde öz hocasıyla çalışıyor. Ben de bugün aslında buyana hakeza ortak etap attım. Gerek eş antrenman, lazım müsaade günlerinde de buraya geliyoruz. Sosyal iletişim araçları kullanmadığım düşüncesince bunu ortak biçimde açığa çıkaramıyorduk. Çünkü toplumsal medyadan ırak kaldım. Kullanmamak istemememin nedeni ağız ağıza futbola odaklanmaktı ancak taraftarlarımız bunu bilmediği düşüncesince çabucak bu nedenle yargılayabiliyordu. Sadece onların bilmesini istiyorum. Herkesin meydana getirdiği üzere kılıç de extra antrenmanlar yapıyoruz. Bunu toplumsal iletişim araçları bulunmadığı düşüncesince tüketicilere süremiyoruz. Sezon başlangıcında hakeza ortak etap attım profesyonelliğe hâlâ benzeyen olabilmek için. İnşallah dobra ortak otama süreci olur” biçiminde konuştu.

‘HAYALİM AVRUPA’DA TRABZONSPOR’U TEMSİL ETMEK’

Kendisine mevrut tekâlif ve Avrupa’da Trabzonspor’u temessül ika hayalini özetleyen Abdülkadir Ömür, “2 yıl önceki de ağır öneri almıştık. Sayın başkanımız bunu 1.5 - 2 ay önceki açıklamıştı. İngiltere liginden. Peşinden tek futbolcunun hayatta ballanmak istemeyeceği sakatlıklar yaşadık. Allah inşallah ortak hâlâ başıma getirmesin hakeza ortak olayı. Bunların dönüşü çetince oluyor. Ağır günah ha ancak 16 yaşlarında da söylemiştim, benim hayalim Avrupa’da Trabzonspor’u temessül etmek. Buradaki hayallerimizi ikmal yapmak istiyoruz. 2 pare yürek kazandık. Darısı inşallah Süper Lig’e. Bu kupayı da düzeltmek istiyoruz ve Trabzonspor taraftarına bunu bağış geçirmek istiyoruz. Bunu başardıktan sonradan hedefim Avrupa’ya gitmek, İspanya, İngiltere liginde oynamak. Kendimi hâlâ aşırı yetiştirmek istiyorum” diyerek konuştu.

‘BAKASETAS ÇOK KOLAY ADAPTE OLDU’

Abdülkadir Ömür, Bakasetas'la ilişik şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bakasetas hem takımımız düşüncesince bununla birlikte bizim düşüncesince aşırı kıymetli ortak oyuncu. Türk oyuncularla arası aşırı samimi. Herkesle Türkçe alay yapabilen ortak oyuncu. Türkleri de hakkıyla aşırı seviyor. Bazen idmandan sonradan daim bu arada yemeğe gidiyoruz. Kendisi Türk arkadaşları ile saat geçirmeyi dost ortak insan. Adaptasyon sürecinde kâffesi herkes, idare olsun, hocalar ona aşırı dobra karşılayış gösterdikleri düşüncesince aşırı havadan uyarlanmış oldu. Bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli ortak oyuncu. Şu anda da oldukça dobra başarım sergiliyor. Türk aktörleri seviyor ve onlarla hâlâ ortak tomar devir geçirerek bu fasile ortamını peyda etmek istiyor. Onun da birtakım tecrübeleri var, birtakım bazı bizlere aktarıyor. Bakasetas gözetiminde eyitmek istemiyorum. Hamsik üstelik birtakım bazı bizle yemeğe geliyor. Çünkü o yukarı düzem başarım sergiledi. Yıllarca İtalya’da oynadı. Bize oradaki tecrübelerini aktarıyor. Şampiyonluk amacında nite ilerlememiz icap ettiğini söylüyor. Bizde onu dinliyoruz. Kulağımızı hariç kapatarak çabucak ortalık içerisine kilitlenmek istiyoruz. Fenerbahçe maçı önceleri Bakasetas biliyor zaten. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları bizim düşüncesince ayrı oluyor. Maçtan önceki öğretmen demişti zaten, ‘Fenerbahçe maçının önemini söylemeye lazım yok’ diye. Zaten o hafta maçtan önceki hem çalışmalarımızı bununla birlikte toplantılarımızı yaparken ecnebi oyuncular da anlamıştı maçın önemini. Fenerbahçe toplumu da bizim düşüncesince dobra karşılaşma olacağını düşünüyordu. Kazandık mutluyuz. Liderliğin keyfini değdirmek istiyoruz.”

‘BAZI ŞEYLERİN ARKASINA SIĞINMAMAK GEREKİYOR’

Fenerbahçe maçı ile alakalı yorumları ve yakın Göztepe müsabakasını değerlendirmesi maksut Abdülkadir Ömür, “Maçtan sonradan birtakım istihbarat ha ancak banko kulağımızı kapatıyor ve görmemezlikten geliyoruz. Çünkü hakkımız bulunan ortak 3 puanı kazandık. En dobra bulunan yan bizdik. Sonuna derece savaşım ettik. Fenerbahçe ile maçlarımız leziz geçiyor. Keyif alıyoruz kılıç Fenerbahçe ile oynamaktan. Onlara da hürmet duyuyoruz ancak birtakım şeylerin arkasına iltica yapmak gerekmiyor. O güneş kılıç hâlâ iyiydik. Biz maçı kazandık. Bu hafta da Göztepe maçı var. Fenerbahçe maçı ne derece önemliyse bu maçı da kazanıp Fenerbahçe müsabakasını taçlandırmak istiyoruz. Ardından içeride Rize, deplasmanda Beşiktaş. Üstüne koya koya rastgele maçı kazanarak sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BİZİM BİLE KULAĞIMIZ SAĞIR OLDU’

Fenerbahçe maçında dayanaklık geçirmek sağlayan taraftarlara teşekkürname fail Abdülkadir Ömür, “Çok iri bütünlük vardı. Penaltı pozisyonunda da güvenilmez edisyon oluşturdu ıslıkla beraber. Bizim üstelik kulaklarımız sağır olmuştu. Erce ağabeyle ayrıca buraya gelmeden önceki konuştuk. Hatta dedi ki, “O ceza atışı pozisyonunda o derece ıslık ha ki kulağımdan ego erinçsiz oldum." Hakemi de etkilemiş olabilir. Çünkü kılıç hakeme o baskıları yapmasak ihtimal de VAR’a gidilmeyecekti. Taraftarımızdan bu enerjiye, sinerjiye ihtiyacımız vardı. Onlara aşırı teşekkürname geçirmek istiyorum. Çok dobra başarım sergilediler. Onlar bizim sahanın dışındaki gücümüz. Her hafta onlardan dayanaklık geçirmek bekliyoruz” dedi.

Daha dobra başarım teşhir etmek düşüncesince çalıştığını kail Abdülkadir Ömür "Futbolcunun inişli yokuşlu performansları olabiliyor. Takılıp tükenmek gerekiyor. Geriye dönerek suçu başkasında araştırmak gerekmiyor. Ben de elimden geldiğince emektar performansıma dönmeye çalışıyorum. Takıma hâlâ ortak tomar nafi ve katkılı oynamaya çalışıyorum. Umarın en çelimsiz sürede hâlâ sevinçli Abdülkadir izlettirebilirim” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler