Türk Telekom’dan 5G ile çevrim içi ameliyat

Türk Telekom, 5G altyapısına bütünleşmiş etmiş olduğu toy soy sop evcil ve ulusal etkileşimli platformu sayesinde, değişik şehirlerde mevcut Türk cerrahlarını asıl ortak ameliyat süresince buluşturdu. Prof. Dr. Lütfi Tunç ve kadrosu çeşidinden 5G irtibatlı zeki gözene kullan

Yaşam - 3 yıl önce

Türkiye’nin sayısal dönüşümünü hızlandıran Türk Telekom, 5G ile çevrim içi engin asıl ortak ameliyatın gerçekleştirilmesini sağladı. Üroloji uzmanı Prof. Dr. Lütfi Tunç, Ankara’daki hususi ortak hastanede bağan istenmeyen durum payı getirmek ve ameliyattan elan güzel akıbet kabul etmek düşüncesince kendilerinin geliştirdiği hususi cerrahi ortak uran bulunan ‘Thuflep Omega’ ismi sunulan ortak kestanecik ameliyatını, 5G irtibatlı kurnaz gözlükler kullanılarak değişik kentlerde mevcut doktorların da enstantane fotoğraf takip edeni ile kalburüstü ortak biçimde gerçekleştirdi.

“SAĞLIK ALANINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMAYI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Laparoskopik - robotik cerrahi ve lazerle güzel kuşkulu kestanecik ameliyatları hikayelerinde görmüş geçirmiş ve bu cerrahi yöntemlerde arsıulusal keyif literatürüne esbak teknikleri bulunan Prof. Dr. Lütfi Tunç, cerrahların eğitimi düşüncesince acemi döl teknolojilerin kullanılabilmesinin baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu belirtti. “Türk Telekom’un sağlamış olduğu acemi döl 5G gelecek uygulayım bilimi altyapısı sayesinde, tehirsiz kaynak aktarımı ile mesafeleri aradan kaldırdık ve keyif dalında baş döndürücü ehemmiyetli ortak emek vermeyi kalburüstü ortak biçimde gerçekleştirdik” dedi. Bu teknolojiyi kullanmanın cerrahi tahsile baş döndürücü şişman yardımı olacağını tabir fail Tunç, tehirsiz kaynak ve nağme aktarımı sebebiyle de cerrahların operasyonları elan güzel izlem edebileceklerini ve etkileşimli bilgelik paylaşımı yapabileceklerini söyledi.

5G BAĞLANTILI AKILLI GÖZLÜKLER İLE DAHA GÜÇLÜ TELETIP UYGULAMALARI

5G ile sağlanan elan faziletkâr izole bant genişliği ve elan bağan rötar kabilinden özelliklerin Tele-Cerrahi, Tele-Teşhis, Tele-Tedavi kabilinden Teletıp çözümleri düşüncesince eleştiri ciddiyete erbap bulunduğunu tamlayan Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, 5G yazışma teknolojileri sayesinde, keyif çözümlerinin değişik ortak noktaya ulaştığını belirtti. Kıraç, şöyleki bitmeme etti:

“Gerçekleşen çevrim içi engin ameliyatta, 5G üstünden etkin etkileşimli ortam ve kurnaz gözlükler kullanıldı. İşlemi meydana getiren cerrahın kullandığı 5G irtibatlı kurnaz gözene sebebiyle baş döndürücü bağan rötarlı ve faziletkâr nitelikli kaynak aktarımı sağlanarak, değişik şehirlerdeki doktorların operasyonu enstantane fotoğraf namına izlem ettikleri ve görüşlerini belirttikleri ortak ameliyat gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ameliyatta, acemi döl editörlük çözümleri sunan domestik şirket Mediatriple’ın, domestik ve ulusal namına geliştirdiği etkileşimli platformu Türk Telekom’un 5G altyapısına bütünleşmiş edilerek kullanıldı.”

5G sayısal ekosistemini ihya çalışmalarımız kapsamında; eğitim, kurnaz fabrika, kaygı oyun, 360 etap alıcı ile VR üstünden deli dolu karşılaşma yayını, AR kullanılarak engin görev ve uran dayanaklık etmek uygulaması ve 5G Hız rekorları kabilinden dünyada ve Türkiye’de nice ilki başardıklarını açıklanan Kıraç, “Dünya çapında maruf Türk cerrahlarımız, 5G üstünden etkileşimli namına meydana getirilen asıl ortak ameliyata değişik şehirlerden katılarak, ameliyatı muvaffakiyet ile gerçekleştirdiler. Sağlık sektöründe ehemmiyetli ortak dijitalleşme adımı bulunan bu çalışmanın ortak parçası olduğumuz düşüncesince mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye’nin Uğur’undan yeni nesil kütüphane

2021-10-16 16:28 - Eğitim

Alfons Groenendijk: 'Beraberlik hak edilen bir sonuçtu'

2021-10-16 19:44 - Spor

NATO, diplomatik bürosunu kapatmasına rağmen Rusya ile diyalog kurmaktan yana

2021-10-20 18:34 - Dünya

The Bodrum Cup'ta yelkenler Çökertme'ye açıldı

2021-10-20 18:53 - Spor

Dünyada el yıkama oranı düşük; Türkiye'de sonuç yüz güldürücü

2021-10-15 11:48 - Yaşam

TASKK'da tüm oylar Ali Düşmez'e

2021-10-16 21:37 - Spor

Güneş enerjisiyle çalışan telefon şarj istasyonu üretildi

2021-10-18 10:14 - Teknoloji

Kuveyt Türk’ün Ar-Ge ve teknoloji geliri 62 milyon TL’yi aştı

2021-10-18 15:04 - Ekonomi

Maske yüzdeki duyguları örttü

2021-10-19 10:38 - Gündem

İngiltere Sağlık Bakanı'ndan kışın günce Kovid-19 hadise sayılarının 100 bine ulaşabileceği uyar

2021-10-20 20:53 - Dünya

İlgili Haberler

Depremde evi hasar gören tarih öğrencisi, çadır şehirde küçüklere ders çalıştırıyor

17:06 - Yaşam

Bartın'dan facia alanına revan UMKE kadrosu canlara düş olmanın ekşimsi sevincini yaşadı

14:06 - Yaşam

Enkaz altından yakındaki sayrılarevi mensubu yardımıyla kurtuldu

13:06 - Yaşam

Nimet öğretmen fahri geldiği Kahramanmaraş'ta depremzedelerin yardımına koşuyor

12:06 - Yaşam

AFAD'ın kadın kahramanları, önce görevlerinde enkaz altındakilere soluk oldu

11:05 - Yaşam

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya