MTA Open'da heyecan devam ediyor

Antalya Megasaray Tenis Akademi’de bu sene 4’üncüsü düzenlenen ATP Challenger MTA Open, Antalya Belek'te devam ediyor. Turnuvada 30 ülkeden, evren 150-350 numaraları arasındaki 160 tenişçi uğraş ediyor. Ana tabela mücadeleleri zaman süregelen turnuva 12 Aralık’ta oynanacak bi

Spor - 3 yıl önce

Megasaray ev sahipliğinde planlı MTA Open turnuvasının matbuat toplantısı, Antalya Belek'te gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, ulusal sportmen Marsel İlhan ve turnuva direktörü Barış Şahin katıldı.

CENGİZ DURMUŞ: TÜRKİYE BİR TENİS ÜLKESİ OLDU

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş açıklamasında, "Türkiye Tenis Federasyonu şekilde hedeflerimiz, inandığımız hikayelerimiz var. Yaratmış olduğumuz hikayenin gerçek gayesi Türkiye'nin değme durumunda tenisin oynanabileceği, hepsi çeşidinden değme devir oynanabileceği. Şu an çabucak dört kişiyi görüyorsunuz lakin bu organizasyonların peşinden aşırı iri müşterek grup var. Türkiye müşterek alan topu ülkesi oldu. Türkiye'nin değme durumunda alan topu oynanırken en yukarı kurda turnuvaların vatanımızda yapılabilir olduğunu, sporcularımızın burada oynayıp güzel olabildiklerini de görmemiz gerekiyor. Daha işin aşırı başındayız. Başarı hikayemizin asal hedefinde dünyanın en dobra sporcusunu esermek var. Şahinler Holding YK Başkanı Kemal Şahin'e, Megasaray Tenis Akademisi'ne ve bu turnuvaların gerçekleşmesinde emeği bulunan her insana teşekkürname ediyorum" ifadelerini kullandı.

KEMAL ŞAHİN: EV SAHİBİ OLMAK BİZİ SPOR ADINA GURURLANDIRIYOR

Önemli turnuvalara ev sahipliği icra ettikleri düşüncesince görkemli olduklarını anlatım fail Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, "Millilerimizin de katıldığı, ATP Challenger üzere dünyaca ehemmiyetli turnuvalarda ev sahibi edinmek bizi spor hesabına gururlandırıyor. Turizm hesabına ise Türkiye'yi Antalya'yı tenisle aşina müşterek markaya dönüştürmekten aşırı mutluyuz. Dünyanın en ehemmiyetli dinlence destinasyonlarından bir tanesi bulunan Antalya Belek'in ismi bundan sonra tenisle de anılıyor" niteleyerek konuştu.

Ana sponsorluk süresinin 3 sene elan uzatmasının da öneminden bahseden Şahin, "Türkiye Tenis Federasyonu'nun ve Başkanı Cengiz Durmuş'un tenisi, Türkiye'nin ciharıyek köşesine ifşa vizyonunu kılıç de paylaşıyoruz ve faziletkâr görevdaşlık yaratarak bu arada çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MARSEL İLHAN: İNŞALLAH İÇİMİZDEN BİR ŞAMPİYON ÇIKAR

Milli Tenisçi Marsel İlhan ise açıklamasında şunları söyledi:

"Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'a ve Megasaray Hotels sahibi Kemal Şahin'e aşırı teşekkürname ederim. Bu sezonun akıbet turnuvası, bu turnuvada mecmu 5 oyuncumuz uğraş etti. Arkadaşımız Cem İlkel hızlı başı. İnşallah içimizden müşterek böke çıkar. Rüzgar bizim yanımızda."

TURNUVA DİREKTÖRÜ BARIŞ ŞAHİN: ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Turnuva Direktörü Barış Şahin ise şu ifadeleri kullandı:

"Megasaray Tenis Akademi (MTA) bu sene çoğunluğu arsıulusal hevesli turnuvalar olan, 100 üstünde turnuva düzenledi. Şimdi de dünyaca ehemmiyetli alan topu turnuvalarından bir tanesi olan, ATP turnuvalarına 4'üncü kat ev sahipliği yapıyoruz. Bu turnuvaya 30 ülkeden 160 aktör katılma sağladı. ATP Challenger 'MTA Open' turnuvasında Türk oyuncularımız da uğraş etmekle bu arada 1 numaralı hızlı başı Cem İlkel'dir. Geçen hafta yegân kategorisinde Portekizli tenisçi Nuno Borges böke oldu. Umuyoruz ki bu haftanın kazananı müşterek Türk olur. Ben bu vesileyle özellikle ulusal oyuncularımıza ve turnuvalarda uğraş fail kâffesi oyunculara başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği güzeşte her insana teşekkürlerimi sunuyorum."

TTF İLE MEGASARAY "RESMİ TURİZM PARTNERİ" SÖZLEŞMESİNİ 3 YIL DAHA UZATTI

Toplantının böylelikle Megasaray ile Türkiye Tenis Federasyonu arasındaki anne sponsorluk "Resmi Turizm Partneri" sözleşmesi, 3 sene elan uzatıldı Sözleşmeyi TTF Başkanı Cengiz Durmuş ile Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin imzaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ünlü sanatçı Tuğba Özay ve sporcu Nagihan Karadere'ye yoğun ilgi

2021-12-06 12:59 - Magazin

'Gıda sorunuyla topraksız tarım yöntemiyle mücadele edilebilir'

2021-12-07 10:02 - Ekonomi

Fransa'da özek salim partinin cumhurbaşkanı talibi Valerie Pecresse oldu

2021-12-04 17:47 - Dünya

Türkiye - İsrail: 3-2

2021-11-30 21:14 - Spor

Türkiye Cilt Farkındalığı Araştırması: Cilt sağlığı duygusal sağlığı doğrudan etkiliyor

2021-12-01 18:24 - Yaşam

Yunanistan'da önce el Kovid-19'un omicron varyantına rastlandı

2021-12-02 14:38 - Dünya

Beyin kanaması geçiren Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf

2021-12-01 15:35 - Magazin

Arçelik ile ASPİLSAN'dan yerli batarya üretiminde iş birliği

2021-12-07 15:14 - Ekonomi

Kök hücre naklini beklerken resim ona güç verdi; kanseri yendi

2021-12-04 12:38 - Yaşam

Eski Üsküp Çarşısı'nın akıbet el inşası yorgancısı, asırlık karı geleneğini sürdürüyor

2021-12-03 11:29 - Dünya

İlgili Haberler

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:06 - Spor

THY Euroleague: Maccabi Tel Aviv: 78 - Fenerbahçe Beko: 74

05:06 - Spor

Watford, Slaven Bilic ile yollarını ayırdı

04:05 - Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları gayesi düşüncesince çalışıyor

15:07 - Spor

Aboubakar, Beşiktaş’taki üçüncü döneminde ilk golünü kaydetti

23:06 - Spor

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya